Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

NHG tekent samenwerkingsovereenkomst met Merit Media

Op 8 juli jongstleden hebben Rob Dijkstra, directeur/bestuursvoorzitter NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap) en Marc Sytsema, directeur Merit Media, een samenwerkingsovereenkomst getekend met betrekking tot informatieverstrekking op schermen in de wachtkamer van huisartspraktijken.

Narrowcasting voor huisartsen dus, of te wel WachtkamerTV

Merit Media biedt huisartsen met haar product WachtkamerTV de mogelijkheid om via moderne schermen te communiceren met haar cliënten en bezoekers. Deze schermen worden doorgaans in de wachtkamer geplaatst zodat eventuele wachttijd zinvol wordt ingevuld en het wachten enigszins wordt veraangenaamd.WachtkamerTv bij de huisarts

Behalve het leveren van de benodigde techniek, onderscheiden we ook hier weer vooral op het gebied van nazorg en content management. Binnen het abonnement wordt een scala aan content-elementen beschikbaar gesteld, waarmee een huisarts eenvoudig en in korte tijd een aantrekkelijk speellijst kan samenstellen. Dit varieert van actueel nieuws, weer en verkeer als ook korte video’s of grappige braintrainers.

Via een speciale module zal informatie van Thuisarts.nl van de NHG vertoond worden op de narrowcastingschermen van Merit Media. Deze informatie wordt automatisch actueel gehouden en is vaak seizoensgebonden. Collega-huisartsen vertellen via vriendelijke video's over diverse kwalen en aandoeningen en wat hieraan gedaan kan worden.

Voor slechts € 5,- per maand (voor niet-NHG-leden € 10,- p/mnd) ontvangen huisartsen Thuisarts.nl onderwerpen automatisch op hun schermen.

Benieuwd hoe een dergelijke speellijst van een huisarts eruit komt te zien? Kijk dan hier!

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
14 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring