Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

GGD Zeeland kiest voor TINS narrowcasting

De GGD Zeeland (Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst) bewaakt en bevordert de gezondheid van de bevolking in de provincie Zeeland. Bij de GGD Zeeland werken ruim 300 medewerkers, verspreid over heel Zeeland. Alle medewerkers werken iedere dag aan een zo gezond mogelijk Zeeland voor alle inwoners. Dit doen ze in opdracht van de dertien Zeeuwse gemeenten. De meeste medewerkers bij de GGD zijn arts of verpleegkundige.

Wensen en eisen
In een zoektocht naar een modern communicatiemiddel voor in de wachtruimtes is Merit Media een jaar geleden benadert. Tijdens de meetings die daarop volgden was al snel duidelijk dat de wensen en het pakket van eisen perfect aansloten op de mogelijkheden die het TINS narrowcasting-systeem te bieden heeft, namelijk:

  • Een laagdrempelig systeem waar je, zonder vergaande ICT kennis, eenvoudig en professioneel een bericht in maakt;
  • Een systeem waar mee conform de herkenbare GGD huisstijl gecommuniceerd kan worden;
  • Een leverancier die het systeem monitort en waarnodig pro-actief handelt wanneer dit nodig is;
  • Een systeem dat volledig ingericht kan worden met diverse rollen voor beheerders en lokale sub-gebruikers;
  • Een systeem waarin actuele kant-en-klare zorggerelateerde content beschikbaar is;

Pilotfase
Om een goede indruk te krijgen over hoe narrowcasting in de praktijk werkt is er besloten om een pilot te draaien op 2 locaties. Via de narrowcastingschermen in de wachtruimtes worden korte berichten getoond over gezondheid en welzijn, die goed aansluiten op de doelgroep. Bezoekers worden op deze manier geïnformeerd over onderwerpen als kinderziekten, vaccinaties, gezonde voeding, bewegen, en nog veel meer, op een aantrekkelijke en moderne manier.

Samenwerking voor de langere termijn
De reacties van de bezoekers waren zeer positief: men vond het aangenaam om op een laagdrempelige manier geïnformeerd te worden. Gezien het succes heeft de GGD Zeeland besloten om het TINS narrocastingsysteem uit te rollen over de gehele organisatie. Zo worden de bezoekers van alle consultatiebureaus in Zeeland op een moderne en effectieve manier geïnformeerd over gezondheid- en welzijnsonderwerpen die relevant zijn voor hun situatie. 

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
21 juli 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring