Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Filmtrailers & Topfilms

Auteur: 
Marc Sytsema

Zoals u wellicht al weet bieden wij onze klanten een breed scala aan gratis content. Nieuws, weer, verkeer, Braintrainers en Moodclips; er is voor iedereen wat wils!

Naast het tonen van algemene (bedrijfs)informatie, wachttijden of bijvoorbeeld nieuws, weer en verkeer kunt u uw speellijst ook aanvullen met onze filmtrailers. Elke maand zorgen wij ervoor dat er een selectie van de nieuwste bioscoopfilms in de Filmtrailer bibliotheek in uw systeem komen te staan.

Meestal is er één film voor het hele gezin, een actiefilm en een comedy te zien. U kunt zelf kiezen of en welke trailers u in uw speellijst hangt.

Als u graag altijd alle trailers tijdig in uw lijst wilt hebben is de optie Topfilms handig voor uw. Met deze optie sleept u eenmalig de drie Topfilm trailers in uw speellijst, en vervolgens worden deze elke maand automatisch ververst. Hier hoeft u zelf niks voor te doen en is uw speellijst automatisch up to date!

Als u nog geen gebruik maakt van de filmtrailers maar dit wel graag wilt dan helpen we u graag. Als u een mail stuurt naar de TMD dan zorgen wij dat de trailers of de Topfilm trailers in uw speellijst komen te staan en elke maand -al dan niet automatisch- worden ververst. Komen er vaak kleine kinderen op bezoek bij uw instelling, geeft dit dan door aan de TMD. Zo kunnen we er voor zorgen dat er bijvoorbeeld nooit gewelddadige of enge filmtrailers in uw lijst komen te staan!

Voor vragen over content of speellijsten kunt u altijd mailen naar onze TMD of contact opnemen via 085-4018444.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring