Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuws

Het jaar 2023 is net begonnen, een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Ook in 2022 zijn er weer enorm veel nieuwe presentaties gemaakt door de eindgebruikers. Er valt immers genoeg te communiceren, van jubilarissen en productiecijfers tot de laatste aanbiedingen in de winkel.

Maar wat zijn nou de meest favoriete templates? In deze blog bespreken we de top 10 meest gebruikte narrowcastingtemplates van het afgelopen jaar.

Als organisatie wil je een zo goed mogelijke indruk maken bij je doelgroep(en). Je wilt een herkenbaar beeld schetsen dat past bij je imago. De juiste uitstraling in de vorm van een goed doordachte huisstijl is daarbij enorm van belang. Het is immers het gezicht van het bedrijf dat de identiteit uitstraalt.
Wanneer je besluit om narrowcasting toe te voegen aan de communicatiemix binnen jouw organisatie is het logischerwijs van belang dat ook hier de huisstijl op de juiste wijze wordt doorvertaald.

Vandaag de dag is er van alles “gratis” te vinden op het internet. Zo ook “gratis narrowcasting”.
Maar hoe werkt dat eigenlijk? Kan narrowcasting wel helemaal gratis zijn? Voor niets gaat immers de zon op, toch? En hoe zit het met de betrouwbaarheid? Op al deze vragen proberen we in deze blog antwoord te geven.

Zoals ieder jaar ging het gepaard met wat trammelant,
maar de Sint en zijn Pieten zijn weer in het land.

De beste man weet met cadeautjes, pepernoten en suikergoed altijd wel raad,
maar anno 2022 kan een lesje narrowcasting voor de Sint natuurlijk geen kwaad!

Auteur: 
Dennis Coremans

De RDOG (Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg) is het overkoepelende orgaan binnen de regio Hollands Midden. Zij bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid en het welbevinden van burgers in de regio in zowel reguliere als crisisomstandigheden. Daarnaast probeert de RDOG de effecten van gezondheidsbedreigingen te beperken. Het is de missie van de RDOG om die opdracht op een positieve, inspirerende, innoverende en uitdagende manier vorm te geven, zowel voor klanten en doelgroepen als de eigen medewerkers.

Op zondag 20 november gaat het grootste mondiale voetbaltoernooi van start in gastland Qatar! Het speciale aan dit WK is dat het in de winter wordt gehouden, dit heeft alles te maken met het klimaat en de temperatuur.

Ook dit keer zal het Nederlands elftal zijn opwachting maken. Zal het de oranje leeuwen dit jaar lukken om wereldkampioen te worden?

Al sinds 2012 werken wij met veel plezier samen met Habufa Meubelen. Deze groothandel in meubelen is in eerste instantie vooral bekend van de in 2004 ontwikkelde winkelformule Henders & Hazel. 
Met dit exclusieve meubelassortiment, gekenmerkt door huiselijkheid en aangenaam wooncomfort, probeert Habufa al meer dan 18 jaar een brede smaakgroep naar de winkels te trekken. Eind 2011 heeft Henders & Hazel er een jonger zusje bijgekregen: Xooon.


Sportcentrum Coach in Waalre is dé gym voor zowel volwassenen en jeugd! Onder begeleiding van gecertificeerde Coaches helpen zij de leden met het behalen van de sportieve doelstellingen. Naast het reguliere fitnessprogramma zijn er ook verschillende groepsessen zoals Zumba, Spinning, Body & Mind lessen. Naast al deze diensten is de sportschool ook een gecertificeerd preventiecentrum waar men terecht kan voor diverse specialisaties zoals: Overgewicht en/of obesitas, (Pre) diabetes, Reumatische aandoening en Covid revalidatie.

De kogel is door de kerk, na een grondig voortraject heb je besloten dat narrowcasting het nieuwe communicatiemedium is voor jouw organisatie! De voorbereidingen zijn inmiddels getroffen, narrowcastingspeler geïnstalleerd check, beeldschermen geïnstalleerd check en toegang tot online CMS check! Gefeliciteerd het nieuwe communicatiemedium is helemaal operationeel en de eerste reacties zijn louter positief!

Een goede eerste indruk is ontzettend belangrijk! De eerste indruk kan het verschil maken tussen een succesvolle deal of een mislukte poging. Het verschil tussen een medewerker voor het leven of een éénmalig sollicitatiegesprek. Want met een eerste indruk laat je een glimp zien van jouw organisatie en  waar deze voor staat.

Pagina's

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring