Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuws

Zoals ieder jaar ging het gepaard met wat trammelant,
maar de Sint en zijn Pieten zijn weer in het land.

De beste man weet met cadeautjes, pepernoten en suikergoed altijd wel raad,
maar anno 2021 kan een lesje narrowcasting voor de Sint natuurlijk geen kwaad!

Voor veel marketeers klinkt de spreuk ”Content is king!” zeer bekend in de oren. Content is in heel veel gevallen dé bepalende factor tot succes, zo ook bij narrowcasting. Wij zien dit dan ook terug bij de organisaties die succesvol gebruik maken van het TINS narrowcastingsysteem. Al deze organisaties hebben één gemeenschappelijke deler, een goed uitgekiend content aanbod dat inspeelt op de behoefte van de kijker. Content is namelijk de brandstof van jouw narrowcastingsysteem.

“Narrowcasting? Dat is een ingewikkelde combinatie van beeldschermen, computers en software”. Helaas horen wij dit regelmatig, een hardnekkig stigma dat kleeft aan de term narrowcasting. Vaak is een slechte ervaring de boosdoener. Volledig onterecht als je het ons vraagt, de tijd van cowboys en pioniers die “ook wel iets met een beeldscherm kunnen” ligt gelukkig achter ons.

Met meer dan 1.200 medewerkers is Batenburg Techniek als technisch dienstverlener actief in het hart van de smart industry. De focus ligt op het ontwikkelen van slimme oplossingen in de industriële automatisering, het leveren van industriële componenten en het verzorgen van de installatie ervan.

Altijd al gedroomd van een mooi meesterwerk van Picasso, Rembrandt of van Gogh aan de muur van jouw wachtruimte of kantoortuin? Dan hebben we leuk nieuws te melden. Vanaf vandaag is dit mogelijk via het TINS narrowcasting-systeem! We hebben namelijk een digitale kunstgalerie geopend in de vorm van een presentatie die je eenvoudig in je speellijst kunt plaatsen.

Wanneer je tot de conclusie bent gekomen dat narrowcasting een waardevolle toevoeging is voor jouw organisatie dan wil je hier uiteraard zo optimaal mogelijk gebruik van maken.
Het succes van narrowcasting wordt mede bepaald door de locaties waar je beeldschermen plaatst.

Maar wat is nou een geschikte locatie voor een narrowcasting-beeldscherm? Vaak blijkt het nog niet zo eenvoudig om direct antwoord te geven op deze vraag.

Sinds 2015 maakt zorgorganisatie tanteLouise gebruik van het TINS narrowcastingsysteem. Ruim 2.500 betrokken medewerkers en vrijwilligers zorgen er elke dag voor dat iedereen in de regio Bergen op Zoom op een waardige manier oud kan worden. Liefst zo lang mogelijk thuis maar ook in de gastvrije omgeving van een van de zorg- en verpleegcentra in de buurt.

Als full-service narrowcasting partij worden wij dagelijks gebeld door allerlei organisaties die van alles willen weten over narrowcasting. Wat is het precies? Hoe kan ik dit medium implementeren binnen mijn organisatie? Wat is er allemaal voor nodig? Moet ik een scherm kopen of kan ik deze leasen? Hoeveel tijd ben ik kwijt met het beheer?

Allemaal hele normale vragen die je jezelf stelt als je als directeur, marketing manager, communicatieprofessional of IT-beheerder op zoek gaat naar een nieuw narrowcasting systeem.

Sinds een aantal weken zijn de sportscholen weer geopend! Na de lange lockdown periode is dit hét moment om jouw leden te activeren om naar de sportschool te komen en ze regelmatig terug te laten keren. Om dit te bereiken is heldere communicatie enorm belangrijk. De beste plek om met jouw leden in contact te komen is natuurlijk in de sportschool zelf. Een effectief, laagdrempelig en multifunctioneel communicatiemiddel is dan wel zo handig. Het is dan ook niet zo gek dat narrowcasting de laatste jaren een sterke opmars heeft gemaakt binnen de fitnessbranche.

De BTE Groep bestaat uit negen prefab betonbedrijven en één betontechnologisch centrum, elk met zijn eigen specialisme(n). Deze bedrijven richten zich op de productie van geprefabriceerde betonproducten zoals balkons, heipalen, bruggen en rioolsystemen. Dankzij deze diversiteit is BTE Groep in 95% van alle bouwsectoren in West-Europa actief. Met meer dan duizend medewerkers is goede communicatie een belangrijk onderdeel binnen de BTE Groep.

Pagina's

Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring