Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuws

De laatste jaren is er een sterk toenemende vraag naar producten en diensten die je kunt gebruiken, zonder deze daadwerkelijk te bezitten. Een aantal bekende voorbeelden zijn de (private)leaseauto, leasefiets en zonnepanelen. Maar ook streamingsdiensten zoals Netflix, Videoland en Spotify zijn in de meeste huishoudens niet meer weg te denken.

Sinds enkele jaren maakt National Oilwell Varco (Rig Systems) , onderdeel/divisie van moederbedrijf National Oilwell Varco, gebruik van het TINS narrowcastingsysteem. Bij de receptie en in de kantine hangen op strategische plekken schermen waar bezoekers en medewerkers volledig op de hoogte worden gehouden van het laatste organisatie nieuws.

The World of Chicken, dat is de wereld van 2 Sisters Storteboom B.V. Inmiddels heeft dit bedrijf al meer dan 100 jaar ervaring met kipproducten, vers en diepgevroren. Met passie en gedrevenheid zetten zij zich continu in om hun klanten optimaal te bedienen. Met behulp van hoogwaardige productieprocessen, innovatieve productontwikkelingen en logistieke maatservices bouwen zij aan een vooruitstrevend bedrijf.

Je ziet ze steeds vaker, beeldschermen die niet horizontaal (landscape) maar juist staand (portrait) worden gebruikt.
Dat de vraag naar portrait georiënteerde schermen steeds groter wordt komt mede omdat steeds meer organisaties zoeken naar een alternatief voor traditioneel drukwerk zoals posters. Met name in de retailsector is er al jaren een sterke opmars gaande en blijkt narrowcasting hét beste alternatief te zijn voor point of sale materiaal.

“Hoe bereiken we onze medewerkers?” dit is binnen veel organisaties een groot vraagstuk. Betrokkenheid creëren en het verstrekken van informatie over wat er speelt binnen de organisatie zijn vaak terugkerende wensen op het verlanglijstje van het management.

Wanneer je de verantwoordelijkheid krijgt om de berichtgeving op het narrowcastingsysteem up-to-date te houden, dan kan dit soms best een opgave zijn. Uiteraard valt er van alles te vertellen over wat er speelt binnen de organisatie, maar er zijn zo nu en dan ook momenten dat het wat rustiger is. Wat vertel je dan? Want één ding wil je zeker niet, dat is dat jouw doelgroep niet meer kijkt omdat de berichten al weken hetzelfde zijn.

Sinds 1996 is PartyVlaai de vlaaienspecialist voor de regio Langstraat (Waalwijk en omstreken). In de eigen bakkerij maken bakkers Abdel en Henk de hele dag door de lekkerste vlaaien, (foto)taarten, red-velvetcake, bekroond progresgebak, appelflappen, met goud bekroonde halve-zoolkoeken en worstenbroodjes.
Je komt dus nooit te laat: is het product van uw keuze niet meer op voorraad, dan maken ze het gewoon terwijl u een rondje winkelt.

Het TINS narrowcastingsysteem wordt door de Koninklijke BAM groep al jarenlang ingezet als centraal communicatiemedium. In eerste instantie zijn de diverse regiokantoren, ook wel BAM huizen genoemd, van start gegaan. Maar inmiddels weet men de kracht van narrowcasting ook te benutten op grote bouwprojecten. Het belang van duidelijke en heldere communicatie is cruciaal op een bouwproject, het kan zelfs van levensbelang zijn!

Zoals ieder jaar ging het gepaard met wat trammelant,
maar de Sint en zijn Pieten zijn weer in het land.

De beste man weet met cadeautjes, pepernoten en suikergoed altijd wel raad,
maar anno 2020 kan een lesje narrowcasting voor de Sint natuurlijk geen kwaad!

Al jaren kunnen gebruikers van het TINS narrowcastingsysteem gebruik maken van al onze algemene content. Van content voor speciale evenementen en feestdagen, tot foto-albums, sociale media, moodclips, WiFi-handouts en verjaardagen, er is voor ieder wat wils. Als full-service narrowcastingspecialist proberen wij naast de juiste techniek ook ons steentje bij te dragen op het gebied van content.

Pagina's

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring