Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuws

Wanneer je tot de conclusie bent gekomen dat narrowcasting een waardevolle toevoeging is voor jouw organisatie dan wil je hier uiteraard zo optimaal mogelijk gebruik van maken.
Het succes van narrowcasting wordt mede bepaald door de locaties waar je beeldschermen plaatst.

Maar wat is nou een geschikte locatie voor een narrowcasting-beeldscherm? Vaak blijkt het nog niet zo eenvoudig om direct antwoord te geven op deze vraag.

Sinds 2015 maakt zorgorganisatie tanteLouise gebruik van het TINS narrowcastingsysteem. Ruim 2.500 betrokken medewerkers en vrijwilligers zorgen er elke dag voor dat iedereen in de regio Bergen op Zoom op een waardige manier oud kan worden. Liefst zo lang mogelijk thuis maar ook in de gastvrije omgeving van een van de zorg- en verpleegcentra in de buurt.

Als full-service narrowcasting partij worden wij dagelijks gebeld door allerlei organisaties die van alles willen weten over narrowcasting. Wat is het precies? Hoe kan ik dit medium implementeren binnen mijn organisatie? Wat is er allemaal voor nodig? Moet ik een scherm kopen of kan ik deze leasen? Hoeveel tijd ben ik kwijt met het beheer?

Allemaal hele normale vragen die je jezelf stelt als je als directeur, marketing manager, communicatieprofessional of IT-beheerder op zoek gaat naar een nieuw narrowcasting systeem.

Sinds een aantal weken zijn de sportscholen weer geopend! Na de lange lockdown periode is dit hét moment om jouw leden te activeren om naar de sportschool te komen en ze regelmatig terug te laten keren. Om dit te bereiken is heldere communicatie enorm belangrijk. De beste plek om met jouw leden in contact te komen is natuurlijk in de sportschool zelf. Een effectief, laagdrempelig en multifunctioneel communicatiemiddel is dan wel zo handig. Het is dan ook niet zo gek dat narrowcasting de laatste jaren een sterke opmars heeft gemaakt binnen de fitnessbranche.

De BTE Groep bestaat uit negen prefab betonbedrijven en één betontechnologisch centrum, elk met zijn eigen specialisme(n). Deze bedrijven richten zich op de productie van geprefabriceerde betonproducten zoals balkons, heipalen, bruggen en rioolsystemen. Dankzij deze diversiteit is BTE Groep in 95% van alle bouwsectoren in West-Europa actief. Met meer dan duizend medewerkers is goede communicatie een belangrijk onderdeel binnen de BTE Groep.

Dat het binnen het TINS narrowcasting systeem een peuleschil is om presentaties te maken, danwel te uploaden, is al lang geen verrassing meer. Eén van de belangrijkste onderdelen van narrowcasting is immers de content die getoond wordt. Die moet altijd actueel en aantrekkelijk zijn en in staat zijn om de boodschap over te brengen op de doelgroep.

Vaak krijgen wij tijdens een kennismakingsgesprek de vraag “Is het mogelijk om meerdere schermen aan te sluiten op één narrowcastingspeler?”. In deze blog geven we antwoord op deze vraag.

Auteur: 
Dennis Coremans

BAS Group B.V. levert diensten op het gebied van transport (weg & rail) en logistiek in de Benelux en Zuid Europa. Als allround logistiek dienstverlener zijn zij aantrekkelijk gelegen in West Brabant tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen. De geboden diensten bestaan uit; transport, forwarding, distributie en warehousing.

Ruim 16 jaar geleden zijn Hans van Leth en Marc Sytsema van start gegaan met hun onderneming Merit Media. Destijds stond narrowcasting, ook wel beeldschermcommunicatie genoemd, nog helemaal in de kinderschoenen! Hun ambitie was een kleine flexibele organisatie op te zetten, welke gebruik maakt van diverse externe professionals. Niet alleen de techniek maar juist de effectiviteit van de narrowcasting-boodschap van de klant staat daarbij vanaf dag één centraal.

Het sportjaar van 2020 werd volledig overschaduwd door het coronavirus. Dit jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen! De sportzomer van 2021 is veel belovend en kan weleens de boeken in gaan als grootste ooit! Zo hebben we bijvoorbeeld, naast het reguliere programma, het uitgestelde EK voetbal en de Olympische Spelen nog in het vooruitzicht.

Pagina's

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring