Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Van Gelder groente & fruit

Van Gelder is een oer-Hollands en hypermoderne AGF leverancier. Als groente en fruit groothandel met eigen kwekerij en gecertificeerde leveranciers leveren zij alles dagvers op het gebied van aardappelen, verse groenten en fruit. Van onbewerkte producten op palletniveau voor retail & grootkeuken tot per stuk voor horeca & catering. Dagelijks werken zo’n 300 man aan het zo vers mogelijk op de markt brengen van verse groente & fruit, waaronder panklare producten, salades, rauwkosten, conveniënte maaltijden en bittergarnituren.

Doelstelling
Het informeren van bezoekers en werknemers. Belangrijk is dat ook de Poolse werknemers hun informatie via het scherm kunnen verkrijgen.

Resultaat
Door middel van schermen bij de receptie en in de grote kantines voor het personeel informeert Van Gelder haar bezoekers en personeel over alle ins en outs van het bedrijf. De content wordt centraal via het TINS systeem bestuurd en bevat nieuwsberichten, een eigen Van Gelder weerbericht inclusief buienradar, filmtrailers, producten van de week en andere interessante artikelen. De personeelsmedelingen worden zowel in het Nederlands als in het Pools vertoond.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring