Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Tessenderlandt

Het Tessenderlandt in Breda is de hoofdlocatie van de Tessenderlandt onderwijsgroep. Qua onderwijs is het een school voor MAVO en voorbereidend MBO. Het is een kleinschalige en overzichtelijke school met een duidelijke structuur en een ondernemend karakter. De school wordt gekenmerkt door een vriendelijk pedagogisch klimaat en een plezierige leeromgeving.

Leerlingen worden opgeleid tot beginnende vakmensen. Dat gebeurt voor een groot deel in speciaal ingerichte vaklokalen die de beroepspraktijk zo goed mogelijk benaderen. Zo beschikken zij over o.a. een echt restaurant, een garagebedrijf en een beautysalon. 

Doelstelling
Het informeren van zowel leerlingen als docenten over de actuele roosterwijzigingen en belangrijke wetenswaardigheden over de school.

Resultaat
Het Tessenderlandt informeert haar leerlingen en haar eigen personeel middels een aantal narrowcasting schermen. In de centrale hal hangt een groot scherm waarbij de content specifiek bedoelt is voor de leerlingen. In de docentenkamer hangen twee schermen waarbij de communicatie van andere aard is. Over het algemeen is de content in beiden gevallen gericht op het laatste schoolnieuws, roosterwijzigingen, activiteiten, facilitaire mededelingen en overige zaken die betrekking hebben op de school.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring