Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

De La Salle

De La Salle in Baarle-Nassau is een onderdeel van de Tessenderlandt onderwijsgroep. Al meer dan 90 jaar is deze school een begrip in de omgeving en staan zij garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met een breed onderwijsaanbod en een betrokken docententeam helpen zij alle leerlingen succesvol op weg.

Qua onderwijs bieden zij MAVO aan en hebben zij de onderbouw van zowel de kaderberoepsgerichte leerweg als die van HAVO-VWO in huis. Voor dit laatste gedeelte werken zij samen me het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda. De school kenmerkt zich door een gezellige sfeer en onderwijs in een omgeving waarin leerlingen zich thuisvoelen.

Doelstelling
Het informeren van zowel leerlingen als docenten over de actuele roosterwijzigingen en belangrijke wetenswaardigheden over de school.

Resultaat
De La Salle informeert haar leerlingen en haar eigen personeel middels een aantal narrowcasting schermen. In de centrale hal hangt een modern scherm waarbij de content specifiek bedoelt is voor de leerlingen. In de docentenkamer hangt eenzelfde scherm waarbij de communicatie van andere aard is. Over het algemeen is de content in beiden gevallen gericht op het laatste schoolnieuws, roosterwijzigingen, activiteiten, facilitaire mededelingen en overige zaken die betrekking hebben op de school.

Instragram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
De La Salle | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.