Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Tchai International

Tchai International richt zich op het ontwerpen, vormgeven en produceren van complete concepten bestaande uit o.a. winkelinterieurs, shop-in-shops, displays en productpresentaties. Het bedrijf heeft veel kennis en expertise in huis wat betreft productietechnieken en is daarom in staat om met een breed scala aan materialen zoals hout, metaal, papier, glas en kunststof maatwerk te leveren.

Doelstelling
Het informeren van medewerkers in zowel de kantine als de werkplaats van de centrale locatie in Ridderkerk. Gezien de aard van de werkzaamheden en het in- en uitlopen van medewerkers i.v.m. uiteenlopende projecten, is het lastig om iedereen goed te informeren over het reilen en zeilen binnen de organisatie.

Resultaat
Ter bevordering van de interne communicatie zijn op 2 strategische punten binnen de organisatie schermen geplaatst en gekoppeld aan het TINS narrowcastingsysteem. Men wordt hier dagelijks op de hoogte gehouden van lopende projecten en achtergrondinformatie, succesverhalen, verkeersinformatie en overige wetenswaardigheden. Daarnaast is er in de wachtruimte bij de receptie een scherm geplaatst. Op dit externe communicatiekanaal worden klanten geïnformeerd over de mogelijkheden die het bedrijf te bieden heeft aan haar opdrachtgevers, tevens is er ruimte voor algemene nieuwsgaring.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring