Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

C-Bèta

C-Bèta is een circulaire expositie- en experimenteerruimte op Schiphol Trade Park, in Hoofddorp en is strategisch gelegen bij de snelweg en nabijgelegen station. C-Bèta is een 124 jaar oude Hoeve omgetoverd tot een event-locatie voor maximaal 200 gasten. Er zijn verschillende ruimtes waar gebruik van gemaakt kan worden. Zo is er een grote zaal waar tot 150 mensen kunnen werken en zijn er twee tuinbouwkassen geschikt voor zogeheten “break-out sessies”. Het pand is volledig ingericht met circulair materiaal, infrarood warmtepanelen en circulaire meubels.
Naast het faciliteren van diverse ruimtes bestaat er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van cateringsdiensten.C-Bèta heeft Farm Kitchen als huiscateraar. Zij werken volledig plantaardig en halen hun producten rechtstreeks van het land. 

Eind 2020 is de capaciteit van C-Bèta vergroot, de loods naast het oorspronkelijke pand is volledig verbouwt tot een experimentenruimte met werkplekken en kantoorruimte. Opdrachtgever SADC had als doelstelling om de loods volledig te verbouwen met de kernwaarden circulariteit en duurzaamheid die passen bij C-Bèta. De loods is bijna volledig gerenoveerd met circulaire bouwmaterialen. Zo zijn de raamkozijnen hergebruikt en afkomstig uit een oud pand in Leiden en zijn de rioleringsbuizen gemaakt van gerecycled PVC. Maar ook bij de aankleding van het pand is rekening gehouden met duurzaamheid. Zo zijn een groot deel van de tafels en stoelen in het pand gemaakt van biologisch afbreekbaar en plantaardig materiaal.

Doelstelling
Om bezoekers en huurders te kunnen informeren is er gekozen voor het TINS narrowcastingsysteem.

Resultaat
In de centrale wachtruimte van de volledig gerenoveerde loods is een professionele 65” LG monitor geplaats met daar aan gekoppeld het TINS narrowcastingsysteem. Dagelijks worden bezoekers geïnformeerd over procedures en richtlijnen die gelden in het gebouw. Tevens wordt er in de uitzending aandacht besteedt aan de manier waar op deze bijzonder plek tot stand is gekomen. Naar informatie van organisatorische aard is er ook ruimte voor entertainment, actueel nieuws-, weer- en verkeersinformatie.

Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring