Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

tanteLouise-Vivensis

Stichting tanteLouise-Vivensis zorgt voor hoogwaardige zorg-op-maat in westelijk Brabant. Zij leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van thuiszorg, (begeleid) wonen, verzorging & verpleging en aanvullende dienstverlening. 
TanteLouise-Vivensis wil dat ouderen op een waardige manier oud kunnen worden en zo lang mogelijk de regie over het eigen leven kunnen behouden. Zelfstandig thuis, zo nodig met ondersteuning en zorg, maar soms ook wonend in een gastvrije beschermde omgeving. Hun credo is: 'tanteLouise-Vivensis staat voor de beste zorg, waar thuis ook is'.

Doelstelling
Stichting tanteLouise-Vivensis maakt al sinds 2010 gebruik van een narrowcasting systeem, welke echter zeer rigide en bedieningsonvriendelijk was. Ter vervanging van het oude systeem is een grootschalige selectieprocedure opgestart, waarbij vooral werd gezocht naar een narrowcasting specialist met een modern, flexibel en bedieningsvriendelijk systeem en welke zich elke dag als communicatie partner opstelt. Direct en snel kunnen inspelen op de actualiteit was een belangrijk vereiste.

Resultaat
Alle tL-V vestigingen zijn voorzien van de nieuwste generatie TINS spelers en is het netwerk zo ingesteld dat op ieder afzonderlijke locatie zowel algemene informatie als ook lokale informatie getoond kan worden. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van levendige professionele Flash animaties in de huisstijl van tL-V en andere algemene presentaties, zoals weer, verkeer, nieuws, social media en onderhoudende content.
Dagelijks worden nieuwe foto's getoond van de vele activiteiten die georganiseerd worden door tL-V als ook aankondigingen van nieuwe evenementen, nieuw personeel, speciale behandelingen of ondersteuning. 

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring