Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Stryker European Headquarters

Stryker is een van 's werelds meest toonaangevende medische technologiebedrijven, met de toewijding om zorg-professionals in de gezondheidszorg te helpen met het efficiënter kunnen uitvoeren van hun werk en het verbeteren van de patiëntenzorg. Stryker biedt een breed scala aan innovatieve medische technologieën om mensen te helpen aan een actief en meer bevredigend leven.

Doelstelling
Het op de hoogte houden van het eigen personeel op centrale locaties op verschillende verdiepingen door het gehele pand.

Resultaat
Op verschillende verdiepingen van het Europese hoofdkantoor van Stryker in Amsterdam wordt het TINS narrowcasting systeem gebruikt als intern communicatie medium. Door het internationale karakter van de organisatie en de vele expats die hier de Europese markt bedienen, wordt er volledig in het Engels gecommuniceerd. Door de Engelstalige interface van het TINS narrowcasting systeem kan de gebruiker in handomdraai de speellijsten beheren en voorzien van juiste content in het juiste Stryker stramien. De nadruk ligt op algemeen organisatie nieuws en weetjes, cateringmenu’s, informatie over meetings, nieuws- weer en verkeer.

Instragram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
Stryker European Headquarters | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.