Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Stolmed Oogklinieken

Bij Stolmed Oogklinieken kun je terecht voor alle behandelingen, onderzoeken aangaande oogzorg. De praktijk is in handen van de Rucphense oogarts Thorsten Stolwijk en heeft inmiddels een vijftal locaties in Bergen op Zoom, Etten-Leur, Goes, Rucphen en Zevenbergen.

Men is van mening dat iedereen recht heeft op uitstekende (oog)zorg, direct om de hoek. Geen ingewikkeld gedoe en lange wachttijden, maar goede en efficiënte zorg door klantvriendelijke en toegewijde medisch professionals. Het team bestaat uit diverse oogartsen, optometristen, orthoptisten, assistenten en medisch secretaresses.

Doelstelling
Het bieden van een stukje wachtverzachting en informatieverstrekking in de wachtkamers van de verschillende praktijken.

Resultaat
In de verschillende wachtkamers in de praktijken in Bergen op Zoom, Etten-Leur en Goes hangen op iedere locatie een drietal schermen die aangestuurd worden door het TINS narrowcasting systeem. Naast algemene informatie over de praktijk, wordt er aandacht besteed aan de inhoud van de behandelingen.

Verder worden de diverse medische professionals voorgesteld/geïntroduceerd aan de bezoekers en patiënten, zodat men vertrouwd raakt met de verschillende medewerkers. Aangezien de schermen in diverse wachtruimtes hangen, dienen de schermen ook als een stukje wachtverzachting, dus er is ook genoeg ruimte voor algemeen nieuws, weer en verkeer en zaken als braintrainers en filmtrailers.

Tot slot worden er leuke features getoond als de waarderingscijfers op Zorgkaart Nederland en actuele dienstverlening-cijfers welke gegenereerd worden middels de Happy or Not zuilen in de drie praktijken. En men maakt gebruik van de algemene zorgvideo’s van Merit Media.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring