Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Sint-Oelbert Gymnasium

Het Sint-Oelbert Gymnasium biedt een sterk gymnasiaal kernprogramma aan, met daaromheen een flexibele schil vol met keuzemogelijkheden voor extra begeleiding en/of voor extra uitdaging. Naast de rooms-katholieke identiteit ontleent de school haar identiteit vooral aan het bijzondere pedagogisch-didactisch klimaat. Het Sint-Oelbertgymnasium besteedt maximale zorg aan de inhoudelijke kwaliteit van het onderwijsaanbod en aan de individuele ontwikkeling van de leerlingen. Ook een zorgvuldige omgang met leerlingen en ouders maakt onlosmakelijk deel uit van de identiteit van de school. Het Sint-Oelbertgymnasium telt ongeveer 730 leerlingen, bijna evenveel jongens als meisjes.

Doelstelling
Het informeren van zowel leerlingen als docenten over de actuele roosterwijzigingen en belangrijke nieuwtjes over de school.

Resultaat
Het Sint-Oelbert Gymnasium in Oosterhout informeert haar leerlingen en het eigen personeel middels drie narrowcastingschermen. Op centrale plaatsen, zoals bijvoorbeeld in de gangen en de lerarenkamer wordt iedereen op de hoogte gehouden van het laatste schoolnieuws, zoals eventuele roosterwijzigingen, activiteiten en andere mededelingen. Voor het vertonen van roosterwijzigingen heeft Merit Media voor een speciale koppeling gezorgd met de roostersoftware Magister.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
Sint-Oelbert Gymnasium | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.