Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Saturn Petcare

Saturn Petcare is een toonaangevende petfoodfabrikant binnen Europa. Als onderdeel van de Heristo Group produceren zij voeding voor honden en katten. Dit doen zij momenteel vanuit twee productielocaties in Hattem (NL) en Bremen (D) met zo’n 650 medewerkers.

De afgelopen jaren is het productassortiment flink uitgebreid. Zo zijn ze ooit begonnen met de productie van natvoer, maar maken ze tegenwoordig ook droogvoer en diverse snacks. Daarnaast ondersteunen zij  klanten bij de introductie van huismerkproducten (private labels). Daarbij houden zij zich ook bezig met marktanalyses, assortimentsuggesties, productvormgevingen, controle van merkenrechten, informatie over diervoeding en het beantwoorden van consumentenvragen.

Doelstelling
Het informeren van bezoekers en eigen medewerkers op diverse plekken op de productielocatie in Hattem.

Resultaat
Bij de receptie, in de kantine en in de productiehal zijn op strategische plekken nieuwe schermen geplaatst waar bezoekers en eigen medewerkers volledig op de hoogte worden gehouden van het laatste organisatie nieuws. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende TINS narrowcasting systemen die ieder een eigen doel dienen, zodat de content specifiek aangeboden kan worden aan de verschillende doelgroepen binnen het pand.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring