Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Gemeente Deurne

De plaatsen Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen vormen al meer dan 75 jaar één gemeente.

Tot 1926 was Vlierden een zelfstandige gemeente. Deurne, Liessel, Neerkant en Helenaveen voormden tot 1926 de gemeente “Deurne en Liesel”. Die gemeente heette destijds zo, omdat Deurne en Liessel de belangrijkste kernen waren.

Sinds 1968 vallen al deze plaatsen officieel onder de Gemeente Deurne. Het oppervlak van de gemeente is sindsdien nog wel wat uitgebreid door overname van een aantal straten van de gemeente Asten. De gemeente beslaat nu een oppervlak van 11.902 hectare en telt 31.935 inwoners.

Doelstelling
Het informeren van alle medewerkers in het centrale bedrijfsrestaurant.

Resultaat
Op een strategische plek in het volledig verbouwde bedrijfsrestaurant is een nieuwe 49 inch monitor van Philips geplaatst ter bevordering van de Interne Communicatie. Men wordt hier dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste gemeente-nieuws, facilitaire mededelingen, bijzonderheden en overige activiteiten. Uiteraard wordt er in deze omgeving ook wat luchtiger nieuws vertoond, zoals het laatste Eredivisie-nieuws, lokaal nieuws uit de omgeving en nieuws vanaf de sociale media kanalen van Gemeente Deurne.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444