Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

De Kinderkliniek

De Kinderkliniek in Almere biedt poliklinische zorg en dagbehandelingen aan kinderen en jongeren tot 18 jaar in een uiterst kindvriendelijke omgeving, waarbij een zeer persoonlijke benadering van de patiënten centraal staat. Ze werken hierbij intensief samen met externe specialistische zorgverleners en verleent naast kindergeneeskunde ook psychische en sociale zorg.

Ook voor paramedische en niet-medische hulp kunnen kinderen in Almere terecht. Hierbij kun je denken aan fysiotherapie, huiswerkbegeleiding, studiekeuze-advies, yoga en massagetherapie.

Doelstelling
Het informeren van ouders, kinderen en bezoekers omtrent de zorg van De Kinderkliniek. Daarnaast zorgen de narrowcasting schermen voor een stukje sfeerbeleving en wachtverzachting in de wachtkamers.

Resultaat
In de diverse wachtkamers en algemene ruimten hebben we een drietal nieuwe Philips Ambilight schermen geplaatst om hen te informeren over allerlei zaken rondom de zorg van De Kinderkliniek. Hierbij is bewust gekozen voor Ambilight schermen om zo de kindvriendelijke en cartoonistische omgeving (en content) te benadrukken. Het geheel dient naast het informatieve aspect dus ook als medium waarbij een stukje sfeerbeleving en wachtverzachting wordt gecreëerd door zeer specifieke kindvriendelijke content te presenteren.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444