Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

DC Klinieken

DC Klinieken heeft 14 vestigingen waar ruim 500 medische professionals zich dagelijks inzetten voor de beste en snelste zorg. Het medisch team bestaat uit doktersassistenten, laboranten, verpleegkundigen en medisch specialisten.

In 1995 gestart door radioloog en zorg-ondernemer prof. dr. Loek Winter als het Diagnostisch Centrum Amsterdam. Zijn uitgangspunt was om patiënten en huisartsen zo goed mogelijk van dienst te zijn met diagnostiek, zonder wachtlijsten. Voor eerstelijnsonderzoeken zoals röntgen, mammografie of dexametrie hoefden patiënten niet meer naar het ziekenhuis. Zij konden met een verwijzing van de huisarts binnen 24 uur terecht in het diagnostisch centrum.

Het Diagnostisch Centrum Amsterdam is uiteindelijk uitgegroeid tot DC Klinieken, een organisatie met een groot aanbod van zorg in verschillende centra door heel Nederland.

Doelstelling
Het bieden van een stukje wachtverzachting en informatieverstrekking in de wachtruimtes van de verschillende praktijken.

Resultaat
Op alle locaties van DC Klinieken hebben we de volledig nieuwe narrowcasting installaties verzorgd (+30 schermen op 17 locaties). Allen worden uiteraard aangestuurd door het TINS narrowcasting systeem. Naast algemene informatie over de praktijk wordt er aandacht besteed aan de inhoud van de behandelingen en de mogelijkheden van het uitgebreide zorgaanbod. Hierbij maakt men veel gebruik van de uitgebreide zorg-content van Merit Media.

Naast de informatieve kant hebben de schermen ook als doel om een stukje wachtverzachting te bieden. Zo worden er leuke, actuele en algemene zaken getoond als het algemene- en lokale nieuws, weer, verkeersinformatie, de laatste filmtrailers en leuke braintrainers voor kinderen.

Op elke locatie worden tevens de waarderingscijfers van Zorgkaart Nederland getoond, zodat men altijd een actueel beeld heeft van de waardering van de dienstverlening op die betreffende locatie.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring