Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Cardia

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in de regio Haaglanden. Zij zijn kleinschalig georganiseerd en verlenen zorg en ondersteuning vanuit de visie dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt. Zorg die past bij de levenswijze en het levensverhaal van de cliënten. In de regio Haaglanden is Cardia ruim vertegenwoordigd met maarliefst 5 woon-zorglocaties. Ook bieden zij thuiszorg en services. Met ruim 700 medewerkers en een groot aantal vrijwilligers is Cardia dagelijks circa 1400 cliënten van dienst.

Doelstelling
Het informeren van het personeel over het laatste interne nieuws vanuit de organisatie, mededelingen, veiligheidsitems, nieuws, weer en natuurlijk verkeer.

Resultaat
Op de woon- zorglocatie locatie Tabitha zijn alle zusterposten en de centrale lunchtuimte voorzien van een proffesionele Philips monitor met daaraan gekoppeld het TINS narrowcastingsysteem. Het narrowcastingsysteem wordt ingezet om personeel te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie. Te denken valt aan nieuws over algemene operationele zaken, mededelingen specifiek afgestemd op de betreffende afdeling, verjaardagen en jubilea van personeel en andere wetenswaardigheden. Daarnaast zijn er datakoppelingen gerealiseerd met Zorgkaart Nederland en het Instagram-account van Cardia.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring