Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Bresc

Bresc is de specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese gastronomiemarkt. Het bedrijf streeft er naar dé producent en inspirator in koelverse oplossingen te zijn voor de professional die op een culinaire manier met het bereiden van voedsel bezig is. Door de unieke combinatie van kwaliteit en innovatie weet menig professional Bresc al jaren lang te vinden als vaste leverancier.

Doelstelling
Het informeren van bezoekers en eigen medewerkers bij de receptie en in de kantine.

Resultaat
Bij de receptie en in de kantine hangen op strategische plekken schermen waar bezoekers en eigen medewerkers volledig op de hoogte worden gehouden van het laatste organisatie nieuws. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende TINS narrowcasting systemen, zodat de content specifiek aangeboden kan worden aan de verschillende doelgroepen binnen het pand.

De uitzending ten behoeve van interne communicatie heeft zelfs een eigen naam gekregen, LookTV. De manier van communiceren sluit naadloos aan op de andere interne-communicatiekanalen zoals het personeelsmagazine dat ook de naam Look draagt.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring