Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Attent Zorg en Behandeling

Attent Zorg en Behandeling levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan vooral ouderen in de regio Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Overbetuwe. Dit gebeurd op één van de 11 eigen woonlocaties, of bij de mensen thuis.

Eén van deze “woon”-locaties is Intermezzo in Dieren. Dit is het centrum voor preventie, revalidatie en kortdurend verblijf in de regio Rheden, Dieren en Doesburg. Intermezzo kenmerkt zich door het tijdelijke karakter van de zorg. Op deze locatie worden cliënten ondersteund met hoogwaardige zorg en behandeling, zodat zij in de eigen thuissituatie optimaal kunnen functioneren. Het gaat dus om tijdelijke zorg met verblijf om te revalideren of in afwachting van een definitieve plek elders.

Doelstelling
Op een dergelijke tijdelijke “woon”-locatie is er natuurlijk sprake van verschuivingen van bewoners binnen de verschillende wooneenheden. De combinatie met een grote hoeveelheid dagelijks bezoek heeft Attent doen besluiten om te zoeken naar een interactief systeem, waarbij het bezoek er d.m.v. een touch-applicatie makkelijk en snel achter kan komen op welke kamer zijn/ haar geliefde, familielid of kennis zich bevindt. Het gaat dus om een stukje informatievoorziening naar bezoekers toe.

Resultaat
Na een selectie is er al snel gekozen voor een narrowcasting oplossing van Merit Media. Door middel van een op maat gemaakte touch-applicatie kan men zoeken op naam van de tijdelijke bewoner om erachter te komen op welke kamer hij/ zij zich bevindt. Attent kan zelf op een eenvoudige wijze wijzigingen aanbrengen binnen de applicatie indien bewoners verhuizen naar een andere kamer of als zij definitief vertrekken van de locatie. Op deze manier is er altijd een actueel overzicht en weten bezoekers direct waar ze moeten zijn.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring