Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Adexpo B.V.

Adexpo B.V. werd in 1988 door vader en zoon opgericht als verhuurbedrijf van meubilair. Om zich te onderscheiden ten opzichte van con-collega’s werd al snel gekozen om zich te richten op een onderscheidend assortiment bestaande uit designmeubilair. Sindsdien is Adexpo B.V. een belangrijke speler in de verhuur-branche.

Op dit moment levert Adexpo B.V. aan zo’n 600 beurzen door heel West-Europa. Hierbij verzorgen zij volledige inrichtingen van stands, beurzen, congressen, bedrijfsevenementen, sportevenementen, concerten en andere gelegenheden waar ene kwalitatieve invulling van (design)meubilair en/of tapijt gewenst is.

Doelstelling
Het informeren van de eigen medewerkers in zowel de kantine als de werkplaats van de centrale locatie in Roosendaal. Gezien de aard van de werkzaamheden en het in- en uitlopen van chauffeurs en overige medewerkers gedurende de week i.v.m. uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland, is het lastig om men goed te informeren over het reilen en zeilen binnen de organisatie.

Resultaat
In zowel de kantine als de werkplaats zijn een tweetal nieuwe Philips monitoren geplaatst ter bevordering van de Interne Communicatie. Men wordt hier dagelijks op de hoogte gehouden van nieuwe productintroducties en achtergrondinformatie, succesverhalen en quotes, verjaardagen, verkeersinformatie en overige wetenswaardigheden.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444