Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Vijf effectieve content tips voor de zomer!

Velen kijken er al een hele tijd naar uit en tellen af naar 21 juni, dit is namelijk de start van de (astronomische) zomer!  Het is langer licht, het wordt warmer, de zomervakantie staat voor de deur en de barbecue kan weer aan! Kortom, het is weer tijd voor ontspanning en om de batterij weer op te laden!

De zomer is ook een zeer dankbaar onderwerp waar je zeer eenvoudig op kunt inhaken via jouw narrowcastingsysteem. We hebben vijf tips voor je op een rijtje gezet!

Fijne vakantie!
Misschien moet je met lede ogen aanzien dat al jouw collega’s het kantoorpand verlaten terwijl jij achterblijft omdat je al vakantie hebt gehad óf juist nog even moet wachten. Desalniettemin is het enorm sympathiek om jouw collega’s en/of bezoekers een fijne vakantie toe te wensen. Dit kan bijvoorbeeld met de speciale zomer template die beschikbaar is in het online CMS van het TINS narrowcastingsysteem. Met een paar kleine aanpassingen maak je eenvoudig een mooie geanimeerde boodschap conform huisstijl. Laat die voorpret maar beginnen!

Voorpret!
Voorpret is het leukste wat er is! Draag een steentje en breng jouw narrowcasting uitzending in zomerse sferen. Via de moodclip bibliotheek zomer heb je dit zo geregeld! Deze korte sfeer verhogende clips laten de kijker in gedachten even verdwijnen naar Zuid-Europese orden of tropische bounty stranden. Wist je dat we, naast zomerse clips, nog duizenden andere moodclips rechtenvrij beschikbaar stellen? Doe er je voordeel mee!

Waar ben jij geweest?
Vraag aan je collega’s om, na hun vakantie, foto’s in te sturen welke je mag gebruiken voor op het narrowcastingsysteem. Zo is iedereen direct op de hoogte naar welke vakantieorden zijn of haar collega’s zijn gevlogen. En dat zorgt weer voor gesprekstof bij de koffieautomaat en inspiratie en tips voor jouw toekomstige vakantiebestemming!
Pro tip, de fotoalbum template(s) die beschikbaar is in het online CMS van het TINS narrowcastingsysteem is de perfecte tool om een mooie zomerse slide show te maken.

Ludieke actie!
Koppel een ludieke actie aan de zomervakantie! Geef je collega’s een leuke premium van jouw organisatie mee op vakantie en vraag ze om hier iets origineels mee te doen. Je zult merken dat je collega’s, zelfs op vakantie, erg competitief zijn! De resultaten kan je wederom weer mooi gebruiken als content voor het narrowcastingsysteem. De afgelopen jaren hebben wij al diverse acties voorbij zien komen, in deze blog hebben we een aantal succesverhalen uitgelicht.

Welkom terug!
Loopt de zomervakantie op zijn einde? Scoor extra punten bij je collega’s door ze te verwelkom met een leuke “welkom terug boodschap” op de narrowcasting-schermen. Dit zal zeker gewaardeerd worden!

Hopelijk hebben bovenstaande tips je geïnspireerd en kan je met een goed gevulde speellijst de zomer in! Namens het team van Merit Media wensen we je een hele fijne zomer toe! 

Wil je nog meer tips, of wil je meer weten over de mogelijkheden die het TINS narrowcastingsysteem te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deel deze pagina
Tags: 
Laatst gewijzigd: 
21 juni 2024
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring