Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

TanteLouise breidt uit!

Auteur: 
Marijke Doeve

Sinds 2015 maakt zorgorganisatie tanteLouise gebruik van het TINS narrowcastingsysteem. Ruim 2.500 betrokken medewerkers en vrijwilligers zorgen er elke dag voor dat iedereen in de regio Bergen op Zoom op een waardige manier oud kan worden. Liefst zo lang mogelijk thuis maar ook in de gastvrije omgeving van een van de zorg- en verpleegcentra in de buurt.

Op 15 locaties worden bezoekers, bewoners en personeel via narrowcasting op de hoogte gehouden van alle ins- en outs van het bedrijf. Dagelijks worden er foto’s getoond van de vele activiteiten op de verschillende locaties en wordt er informatie gedeeld over diverse cursussen en bijeenkomsten binnen tanteLouise. Daarnaast is er ruimte voor algemene content zoals weersinformatie, landelijke- en regionale nieuwsberichten, social media en feestdagen.
De content is niet alleen te zien op de schermen in de algemene ruimtes, bewoners kunnen de uitzending namelijk ook zien in hun eigen huiskamer middels een eigen “tante’s televisiekanaal”.

Narrowcasting tanteLouise

Uitbreiding tante’s Zorglab
TanteLouise is een innovatieve en vooruitstrevende organisatie. Ze testen continue nieuwe zorg-technologieën zoals een heupairbag die botbreuken voorkomt of een slimme bril waardoor de arts of behandelaar op afstand kan meekijken met een zorgmedewerker. Wanneer een test succesvol is wordt deze doorontwikkeld in de projectgroep Anders Werken in de Zorg.

Om alle kennis, die de afgelopen jaren verzameld is, te kunnen delen met eigen medewerkers maar ook met externen is tante’s Zorglab in Steenbergen ontstaan. Een locatie waar tanteLouise bezoek ontvangt en trainingen organiseert.

Ook op deze nieuwe locatie wordt er gebruik gemaakt van het TINS narrowcastingsysteem om bezoekers te informeren. Op twee strategische locaties in het pand zijn nieuwe Philips monitoren geplaatst.
Door gebruik te maken van diverse speellijsten in het CMS kan de afdeling communicatie heel gericht de juiste doelgroep bereiken en kunnen de schermen los van elkaar aangestuurd worden.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring