Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Scalda Groen College maakt de 100.000ste presentatie!

Auteur: 
Dennis Coremans

Dat het binnen het TINS narrowcasting systeem een peuleschil is om presentaties te maken, danwel te uploaden, is al lang geen verrassing meer. Eén van de belangrijkste onderdelen van narrowcasting is immers de content die getoond wordt. Die moet altijd actueel en aantrekkelijk zijn en in staat zijn om de boodschap over te brengen op de doelgroep. Er wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt van het systeem, in een vorige blog kondigde we aan dat de 100.000ste presentatie in aantocht is.

Inmiddels een aantal weken en honderden presentaties verder kunnen we melden dat de 100.000ste presentatie een feit is! Het was erg spannend wie deze presentatie zou maken. In een tijdsbestek van 10 minuten waren er 4 gebruikers tegelijk bezig om content te maken voor hun eigen speellijst. Uiteindelijk was het Martijn van Tilburg, werkzaam bij het Scalda Groen College in Goes, die met zijn presentatie het laatste zetje naar de felbegeerde mijlpaal gaf.

Reden genoeg dus om af te reizen naar Goes om Martijn en zijn collega’s te bezoeken met een heerlijke slagroomtaart en dit heugelijke moment samen te vieren. Het Scalda Groen College maakt sinds december vorig jaar gebruik van het TINS narrowcasting-systeem. Leerlingen, docenten en bezoekers worden via diverse geïnformeerd. Het content-aanbod  is zeer divers en bestaat o.a. uit het laatste schoolnieuws, activiteiten-kalender, fotoalbums, video’s en koppelingen met social media (Twitter en Instagram). Tevens is  er ruimte voor algemene content zoals de sportzomer van 2021, entertainment en diverse regionale- en landelijk-nieuwsfeeds.

                   

Via deze weg danken wij al onze klanten, zonder al jullie input was dit namelijk niet gelukt. 
Inmiddels is de weg naar presentatie 101.000 is alweer ingezet, op weg naar de volgende mijlpaal!

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring