Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Gratis nieuwe content: 1-minuut Videonieuws van NU.nl!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Al jaren kan er binnen het TINS narrowcasting systeem gebruik gemaakt worden van onze NU.nl presentaties/templates in allerlei categorieën. Van algemeen nieuws, sportnieuws, economische nieuws tot nieuws omtrent mode en lifestyle, er is voor ieder wat wils passend bij de individuele organisatie.

Als gebruiker van ons systeem een zeer aangename bijkomstigheid, omdat je zo te allen tijde het meest actuele nieuws op je narrowcasting netwerk kunt publiceren, waar je vervolgens geen omkijken meer naar hebt. Het systeem haalt immers alle data volledig geautomatiseerd op.

Deze NU presentaties/templates horen bij de meest gebruikte items uit ons systeem. Iedereen wilt zijn bezoekers, medewerkers, patiënten of klanten immers informeren over tal van zaken, waarbij dit soort actuele nieuwsberichten een fijne onderbreking vormen van het eigen organisatie-nieuws en overige eigen content. Het tonen van juist dit soort algemene nieuwsfeiten zorgt er ook voor dat de schermen altijd een bepaalde actualiteitswaarde hebben, waardoor mensen sneller geneigd zijn een blik op de schermen te werpen. Op deze manier komen uw eigen boodschappen ook beter over de bühne. Een win-win situatie!

Op veler verzoek hebben we nu ook het NU 1-minuut Videonieuws beschikbaar gemaakt. Elke dag zal er volledig geautomatiseerd een nieuwsvideo te zien zijn, waarbij NU in één minuut een 2/3-tal nieuwsactualiteiten onder de aandacht brengt, welke ondersteund worden door filmmateriaal. De video’s worden door NU gemaakt/bepaald en worden voorzien van ondertiteling, zodat het geheel uitermate geschikt is voor het narrowcasting kanaal.

Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring