Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Recent opgeleverd: Welcom

Auteur: 
Marc Sytsema

Kan het leuker dan een klant te hebben die 'Welcom' heet?

Met enorme trots zeggen wij juist tegen deze spraakmakende telecom-keten: 'Welcom!'.

Welcom heeft momenteel een 16-tal vestigingen verspreid over Nederland. Welcom onderscheidt zich door haar brede assortiment in zowel toestellen als abonnementen. Doordat Welcom niet verbonden is aan één provider wordt u een onafhankelijk advies geboden dat perfect aansluit op uw wensen.

Welcom profileert zich als dé telecom specialist met kennis, kunde en een hoog servicegehalte en deze boodschap wordt al jaren waargemaakt in de winkels.

Welcom is onderdeel van het formulehuis Retail Synergie. Zij leveren diensten aan diverse winkelketens in verschillende segmenten. Per formule wordt een vooraf afgesproken dienstenpakket geleverd.

Ter bevordering van de communicatie in de Welcom-winkels is per 1 september in alle vestigingen het TINS narrowcasting systeem van Merit Media operationeel geworden. Op één of meerdere schermen worden de nieuwste mobiele telefoons, smartphones en andere mobiele devices getoond. En uiteraard heeft Welcom voor ieder product een uiterst scherpe aanbieding. Ga snel eens kijken bij een Welcom-winkel in uw buurt.

Kijk voor meer voorbeelden van narrowcasting toepassingen in de telecom sector in ons portfolio.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring