Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Recent opgeleverd: Thijs afbouw

Auteur: 
Hester Naaktgeboren

Thijs afbouw is een stucadoors-, schilder- en afbouwbedrijf uit Etten-Leur en staat inmiddels al 50 jaar garant voor kwaliteit, service en garantie.

Om het 50 jarige bestaan dit jaar groots te vieren en gelijk de nieuwe showroom bij Decokay in Etten-Leur feestelijk te openen hebben we samen met Thijs afbouw een interactieve Touch & Watch applicatie ontwikkeld.

Middels het grote touchscreen in de showroom kunnen bezoekers meer te weten komen over Thijs als bedrijf en de reeds opgeleverde projecten bekijken op het scherm. Van filmpjes over buitengevelisolatie tot informatie over fiscaal voordeel; het kan allemaal! Op deze manier kan Thijs het scherm inzetten als informatiebron én verkooptool als er niemand aanwezig is in de showroom.

Vanochtend was het zo ver en werd de strak ingerichte showroom met daarin het scherm geopend. Met 50 jaar aan klanten, partners, vrienden en familie was de opening en gezellig druk en heeft iedereen onder het genot van een kopje koffie of glaasje bubbels de showroom kunnen bekijken en het scherm kunnen testen.

Heb je een stucadoor of schilder nodig of ben je gewoon benieuwd naar de Touch & Watch applicatie? Loop dan eens binnen bij Decokay in Etten-Leur en probeer het zelf!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444