Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Recent opgeleverd: Mercedes-Benz

Auteur: 
Hester Naaktgeboren

Voor een landelijke showroom vernieuwing wilde Mercedes-Benz gebruik gaan maken van narrowcasting. Merit Media werd ingeschakeld en na een uitgebreid traject werd een speciale themawand gebouwd waar onze schermen in verwerkt werden.
Het resultaat is een prachtige wand met daarin een drietal schermen waarop sport, fashion en lifestyle beelden te zien zijn.

Ons narrowcastingsysteem is ook toegepast in afwisselend de AMG-hoek, verkoop- en koffiecorner en soms zelfs de kidscorner. Omdat Mercedes-Benz beschikt over een scala aan mooie foto's, video’s, commercials en sfeerbeelden is de te vertonen content altijd een plaatje!

De themawand vertoond de vaste sport, fashion en lifestylebeelden en in de andere hoeken wordt algemenere informatie vertoond zoals het weerbericht, commercials en nieuws van nu.nl. Als u moet wachten op een verkoper of meer informatie wilt over de krachtige AMG dan kunt u altijd even naar de schermen kijken.

Wilt u de themawand of de andere schermen in het echt zien? Loop dan binnen bij een van de Nederlandse Mercedes-Benz showrooms!

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring