Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Recent opgeleverd: MAG45

Auteur: 
Leslie Stubbs

Onlangs heeft Merit Media het hoofdkantoor van MAG45 uit Eindhoven voorzien van het TINS narrowcasting systeem. Deze internationaal opererende organisatie speelt binnen Europa een toonaangevende rol op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor verschillende takken in de industrie. Ze zijn gespecialiseerd in Supply Chain Management (SCM) en focussen zich voornamelijk op de medische, farmaceutische, high-tech, elektrotechnische en de FMCG-industrie. 
Met de expertise die zij bezitten weten ze aanzienlijke besparingen te genereren op het gebied van logistiek, productkosten en processen.

MAG45 begon ooit als interne groothandel voor Philips. De naam is dan ook afgeleid van Magazijn 4500, de kostenplaats van dit voormalige Philips-onderdeel. In 2004 verzelfstandigde de organisatie en sindsdien zijn ze gegroeid en beschikken ze over meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor in Eindhoven huisvest onder andere de afdelingen inkoop, verkoop en marketing.

Een belangrijke vraag voor een (internationale)organisatie als MAG45 was dus: “Hoe houden wij onze medewerkers op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws en specifieke orderinformatie?”

Al snel werd Merit Media benaderd om de mogelijkheden van narrowcasting te bespreken.
Dit heeft geresulteerd in de plaatsing van verschillende monitoren bij de werkplekken, waarop gedurende de dag organisatie-nieuws getoond wordt. De focus wat content betreft ligt op het tonen van KPI’s. Zo wordt elke dag de actuele orderintake getoond en afgezet tegen de verwachte afname. Deze cijfers worden uiteraard allemaal op een visueel aantrekkelijke manier gepresenteerd, volledig in de huisstijl van MAG45. Ook wordt iedereen op de hoogte gehouden van de laatste informatie m.b.t. nieuws- weer en verkeer en andere relevante informatie. 

Ook deze oplossing toont weer aan dat narrowcasting een perfecte manier is om intern te communiceren. Binnen een handomdraai heb je informatie op het scherm gezet en door de vele koppelingen blijft het nieuws altijd actueel. Het is zelfs mogelijk om koppelingen te maken met uw eigen systeem, zodat bijvoorbeeld orderinformatie of andere cijfers getoond kunnen worden. Daar waar dergelijke cijfers vroeger misschien eens per twee weken gecommuniceerd werden in een ellenlange vergadering, is er nu altijd direct inzicht. Ideaal toch?

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring