Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Recent opgeleverd: Fokker

Auteur: 
Leslie Stubbs

De maand juli is een spannende maand geweest voor zowel de Werkgroep Communicatie van Fokker als Merit Media. Op de 16e van die maand heeft, na weken van voorbereiding, de lancering van FokkerTV plaatsgevonden. Op deze dag heeft de CEO van Fokker samen met de Werkgroep Communicatie op de vestigingen in Hoofddorp en Schiphol FokkerTV geïntroduceerd aan al het Nederlandse personeel en via een video broadcast aan alle buitenlandse vestigingen.

Als onderdeel van het “Acting As One Fokker” project, waarbij het concern alle onderdelen als één duidelijk gezicht naar de markt wil laten zijn, is gestart met het personeelsconcept Great Place To Work (GP2W). Binnen dit concept worden personeelsleden gestimuleerd om het maximale in henzelf naar boven te halen door een uiterst prettige werkomgeving te creëren. Eén van de belangrijkste peilers hierin is de interne informatievoorziening binnen het gehele bedrijf op alle geografische Fokker-locaties. Na een duidelijke selectie en externe advisering vanuit Berenschot is gekozen voor de TINS narrowcasting oplossing van Merit Media. Door middel van narrowcasting schermen op locaties in Nederland, Singapore en de Verenigde Staten wordt dagelijks vanuit het hoofdkantoor in Hoofddorp met alle Fokker-medewerkers gecommuniceerd.

Nu twee maanden verder is het systeem vol in gebruik en wordt er op dagelijkse basis over allerlei zaken gecommuniceerd met al het Fokker personeel in binnen- en buitenland. Eens te meer blijkt maar weer dat narrowcasting perfect fungeert als intern communicatiemiddel. De schermen kunnen centraal door één of enkele personen worden aangestuurd, binnen een handomdraai kan content geheel in de eigen huisstijl gemaakt worden en direct vertoond worden op de verschillende vestigingen.

Is uw internationale organisatie ook op zoek naar een medium om direct te kunnen communiceren met eigen medewerkers in binnen- en buitenland? Neem gerust eens contact met ons op!

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring