Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuws via Nu.nl

Auteur: 
Hester Naaktgeboren

In het artikel 'De 5 functies van narrowcasting' kunt u lezen dat informeren een belangrijk onderdeel van narrowcasting is.

Klanten, bezoekers of patiënten willen graag geïnformeerd worden maar waarschijnlijk bent u of uw personeel niet altijd in staat om die informatie face to face te geven. Via narrowcasting kan dit wel!

Mensen vinden het vaak zelfs prettig om via een scherm geïnformeerd te worden, vooral als ze ergens moeten wachten. En wat is er nu leuker dan al wachtende op de hoogte te worden gehouden van het laatste nieuws?

Om eventuele wachttijd wat te veraangenamen bieden wij een uitgebreid nieuwspakket aan binnen ons systeem. Realtime nieuws via nu.nl wordt automatisch weergegeven en op uw scherm en is onderverdeeld in de categorieën Auto, Muziek, Lifestyle, Buitenland, Binnenland, Sport, Economie en Algemeen. Door gebruik te maken van categorieen kunt u zelf kiezen welk type nieuws het beste bij u en uw organisatie past.

Een 4-tal berichten per categorie wisselt elkaar automatisch af en wordt ververst zodra er nieuw nieuws beschikbaar is. Zo bent u altijd op de hoogte!
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om regionaal nieuws aan te bieden op uw systeem? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444