Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe Zorg-content: Gezond op reis!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Dat de Zorg een belangrijke branche voor ons is, is al lang geen geheim meer. Steeds meer zorginstellingen weten de weg naar ons te vinden. Van grote landelijk opererende klinieken en ziekenhuizen, tot huisartsenpraktijken, oogzorg-centra, ouderenzorg-instellingen en maatschappelijke zorginstellingen. Allemaal zijn ze op zoek naar een zeer gebruiksvriendelijk (nieuw of vervangend) narrowcasting platform om effectief met bezoekers, patiënten en clienten te kunnen communiceren. Vaak gaat het om een stuk informatieverschaffing of wachtverzachting tijdens het wachtmoment in de wachtkamer van de betreffende instelling.

Alweer enige tijd geleden hebben we zelfs onze speciale module “WachtkamerTV” gelanceerd voor huisartsen, in samenwerking met het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Hierbij krijgen huisartsen de mogelijkheid om tegen een kleine maandelijkse vergoeding wetenschappelijke content (actuele video’s en onderwerpen) vanuit Thuisarts.nl te gebruiken op hun narrowcasting systeem.

Naast deze door Thuisarts.nl verzorgde bibliotheken houden wij als service-onderdeel ook elke maand een bibliotheek bij met algemene zorg-video’s. Hierin verzamelen we leuke video’s en overige content (uiteraard narrowcasting geschikt) van diverse branche-gerelateerde instellingen (o.a. Ministerie VGZ, RIVM, NPCF, ZKN, Patiëntenfederatie Nederland). Voor onze gebruikers heel handig en zinvol om hun speellijst(en) mee aan te vullen. Dit betekent dat ze altijd over relevante en actuele content beschikken waar ze zelf niet naar op zoek hoeven.

Deze week hebben we aan al deze content de bibliotheek “Gezond op reis” toegevoegd. De zomer staat immers voor de deur en dat betekent dat de GGD instellingen weer volop informeren over zomervakanties, vaccinaties, reisverzekeringen en overige zaken waar je als vakantieganger rekening mee moet houden. We hebben hiervoor tal van leuke video’s en animaties verzameld om men te informeren over alle zaken die betrekking hebben over het gezond op reis gaan.

Bent u als zorginstelling op zoek naar een nieuw of vervangend narrowcasting systeem, waarbij u direct de beschikking krijgt over diverse, goed gevulde content-bibliotheken? Neem gerust eens contact met ons op, dan vertellen we u er meer over!Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring