Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe samenwerking: Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kenniscentrum Sport & Bewegen maakt kennis uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Dit doen ze in opdracht van het ministerie van VWS. De kennis die zij delen gaat onder andere over het belang en de effecten van sport en bewegen, over wat wel of niet werkt. Ook adviseren en ondersteunen ze professionals bij complexe vraagstukken en het realiseren van hun eigen werkdoelen.

Om deze kennis bij een breder publiek aan te bieden zijn Merit Media en het kenniscentrum Sport en Bewegen een samenwerking gestart. Zorgprofessionals die gebruik maken van wachtkamer TV hebben toegang tot een speciale bibliotheek waar speciale video’s in beschikbaar zijn gesteld. Deze video’s zijn special ontwikkeld voor narrowcasting en o.a. voorzien van ondertiteling. De onderwerpen zijn zeer divers maar hebben allen één gemeenschappelijke deler, de relatie tussen gezondheid en voldoende bewegen. 

Bent u als zorginstelling op zoek naar een nieuwe of vervangend narrowcastingsysteem waarbij u direct de beschikking krijgt over diverse, goed gevulde content-bibliotheken? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over! Wist je dat het ook mogelijk is om het TINS narrowcastingsysteem 1 maand geheel gratis te testen? Dit kan eenvoudig door op onderstaande button te klikken!

Deel deze pagina
Tags: 
Laatst gewijzigd: 
11 januari 2024
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring