Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe content: RIVM dashboard coronavirus

Auteur: 
Dennis Coremans

Op 19 mei maakte Minister Hugo de Jonge bekend dat er door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu druk werd gewerkt aan de realisatie van het corona-dashboard.Begin deze maand is het dashboard geïntroduceerd op de van de Rijksoverheid. Het dashboard geeft informatie over de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland. Doormiddel van diverse data geeft het een actueel beeld over hoe het virus zich gedraagt binnen de samenleving. Deze data komt van diverse bronnen zoals het RIVM, GGD en de ziekenhuizen. 

Sinds deze week is het mogelijk om het corona-dashboard te vertonen via het TINS narrowcasting-systeem. De cijfers worden volledig geanimeerd in beeld gebracht en worden bovendien automatisch geüpdatet, zodat de kijker altijd voorzien is van de allerlaatste informatie!

Het dashboard is een belangrijke toevoeging aan de speciale corona-bilbiotheek, die we een aantal weken geleden hebben geintroduceerd. In de eerste week na de introductie was deze bibliotheek zelfs trending! De enorme inzet van informatieve video’s van het RIVM en WHO toont weer aan hoe effectief en doeltreffend communicatiemedium narrowcasting is. Naast deze video's wordt er ook veelvuldig gebruik gemaakt van de Roll-Your-Own templates waarmee de TINS-gebruiker op eenvoudige wijze zelf een boodschap kan maken. Vaak zijn deze berichten van informatieve aard, te denken valt aan procedures en regels die gelden binnen de organisatie ten aanzien van het coronavirus.

Door de ontwikkelingen op de voet te volgen proberen we zo snel mogelijk de meest actuele informatie beschikbaar te stellen. We streven er naar om kant en klare content aan te leveren zodat de TINS-gebruiker binnen no-time de laatste ontwikkelingen kan delen met haar doelgroep(en).

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444