Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Effectief communiceren cruciaal in crisistijd

Auteur: 
Dennis Coremans

De afgelopen weken is de realiteit waarin we leven drastisch veranderd door de wereldwijde uitbraak van het Corona-virus. Dat dit enorme impact heeft op alles en iedereen is inmiddels duidelijk, wat de consequenties zijn naar de toekomst toe is onduidelijk.

De overheid doet er alles aan om de samenleving zo goed en adequaat mogelijk te informeren over de actuele stand van zaken. Deze berichtgeving, richtlijnen en procedures zijn op dit moment de rode draad voor wat we als samenleving zelf kunnen doen en wat we mogen verwachten.

Naast de berichtgeving van de overheid verwachten medewerkers en/of bezoekers binnen uw organisatie ook duidelijkheid. Welke maatregelen worden er getroffen binnen de organisatie? En welke invloed hebben deze maatregelen op de dagelijkse gang van zaken? Bij welke ziekteverschijnselen moet ik thuis blijven? Dit zijn zomaar een aantal vragen die schreeuwen om een antwoord.
Werknemers of bezoekers naar deze belangrijke informatie leiden in plaats van ze te laten zoeken is misschien wel eenvoudiger dan je denkt. Door het inzetten van narrowcasting biedt u alle actuele informatie en richtlijnen binnen no-time aan.

Als narrowcasting-leverancier ook ons steentje bij te dragen. Zo voorzien wij het TINS narrowcasting-systeem op dagbasis van nieuwe content die beschikbaar gesteld worden door o.a. het RIVM, Nederlands Huisartsen Genootschap en Gezondheidsnet. Belangrijk in deze is dat de content vooral visueel georienteerd is en dat binnen enkele seconden duidelijk is wat er verwacht wordt of welke maatregelen de kijker kan of zelfs moet nemen. De informatie wordt dan ook vaak in de vorm van een animatie weergegeven.

De collega’s van de TINS Management Desk zijn iedere werkdag druk bezig zijn met het verzamelen van het laatste nieuws in relatie tot het Corona-virus. Deze informatie wordt in de vorm van een LiveBlog aangeboden. Op deze manier proberen we samen de kracht van narrowcasting -het direct delen van relevante en actuele informatie- in te zetten in de strijd tegen de verspreiding van het Corona-virus!

Namens het gehele team van Merit Media wensen wij iedereen veel sterkte toe in deze ongekend roerige tijd.

 

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring