Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuw: Content van Patiëntenfederatie Nederland op WachtkamerTV!

Auteur: 
Leslie Stubbs

We hebben onlangs onze speciale module voor huisartsen (WachtkamerTV) verder uitgebreid met nog meer branche-gerelateerde content. Vanaf nu is het ook mogelijk om actuele content vanuit Patiëntenfederatie Nederland op het wachtkamer-scherm in de praktijk te tonen.

Zoals bekend is het al enige tijd mogelijk om je als praktijk (tegen een kleine vergoeding) te abonneren op de speciale Thuisarts.nl content. De praktijk krijgt dan volledig automatisch een maandelijks geactualiseerde selectie van (soms seizoensgebonden) Thuisarts.nl onderwerpen op het WachtkamerTV scherm te zien. Dit zijn tal van korte informatieve video’s, nieuwsberichten en specifieke onderwerpen die we elke maand klaarzetten voor al onze gebruikers. Aan deze content worden nu de video’s van Patiëntenfederatie Nederland toegevoegd.

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 160 patiënten- en consumentenorganisaties, waarbij de focus ligt op het verstevigen van de positie van patiënten in de spreekkamer en in het zorgstelsel. Middels diverse projecten/ initiatieven, zoals Patiëntenfederatie.nl, ZorgkaartNederland.nl en Mijnkwaliteitvanleven.nl proberen ze mensen te voorzien van allerhande informatie die ze helpen bij het maken van de juiste keuzes in de zorg.

Een zeer geschikt moment om deze boodschappen over te brengen op de doelgroep is natuurlijk tijdens het daadwerkelijke (wacht)moment in de wachtkamer van de medisch specialist. Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om ook deze content te verzorgen en beschikbaar te maken voor onze WachtkamerTV gebruikers. 

Benieuwd naar de voordelen en het gebruiksgemak van WachtkamerTV in uw praktijk? Neem dan eens contact met ons op!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444