Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Narrowcasting bij Stryker

Auteur: 
Mirte Kurpershoek

Stryker is een van 's werelds meest toonaangevende medische technologiebedrijven, met de toewijding om zorgprofessionals in de gezondheidszorg te helpen met het efficiënter kunnen uitvoeren van hun werk en het verbeteren van de patiëntenzorg. Stryker biedt een breed scala aan innovatieve medische technologieën, zoals; reconstructieve, chirurgische, neurotechnologische en wervelkolom producten om mensen te helpen aan een actief en meer bevredigend leven.

Sinds begin 2014 maakt het Stryker Central Distribution Centre in Venlo gebruik van de narrowcasting van Merit Media om te communiceren met alle medewerkers. Zo hangt er een groot beeldscherm in de kantine waar bijvoorbeeld de verjaardagen van alle medewerkers op aangekondigd worden.

Eind 2015 breidde Stryker zijn samenwerking met Merit Media al eens uit: Ook Styker European Operations B.V. in Amsterdam maakt inmiddels gebruik van narrowcasting om te communiceren met het personeel. Op iedere verdieping hangt een scherm waarop onder andere dagelijks het menu te zien is wat die dag in de kantine wordt geserveerd.

Afgelopen zomer breidde Styker in Venlo de narrowcasting uit met nog eens elf monitoren en tien narrowcastingspelers. Iedere speler geeft op tien verschillende afdelingen de KPI's weer. Kritieke prestatie-indicatoren (ook wel kritische in plaats van kritieke), afgekort KPI's, zijn variabelen om prestaties van ondernemingen te analyseren. In het Engels worden deze aangeduid als key performance indicators, niet te verwarren met critical success factors, ofwel kritieke succesfactoren. Kritieke prestatie-indicatoren zijn variabelen waaraan valt af te lezen of een organisatie op koers ligt wat betreft haar doelstellingen.

Hiermee is de narrowcasting bij Stryker niet langer alleen bedoeld om het personeel op de hoogte te houden van het interne nieuws, maar ook een heuze motivator voor het personeel van iedere afdeling om te kunnen zien of zij hun doelstellingen halen.

Ook interesse in een middel om snel en gemakkelijk KPI's te kunnen delen binnen uw bedrijf? Neem contact met ons op!

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring