Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Het TINS narrowcasting systeem is grenzeloos!

In 2005 zijn Hans van Leth en Marc Sytsema van start gegaan met hun onderneming Merit Media. Destijds stond narrowcasting, ook wel beeldschermcommunicatie genoemd, nog helemaal in de kinderschoenen! De focus lag destijds voornamelijk op de Nederlandse markt, inmiddels, 17 jaar verder, maken ook steeds meer internationale bedrijven buiten de landsgrenzen gebruik van het TINS narrowcasting systeem!

Dit onderstreept wederom dat een goed narrowcasting systeem universeel is én eenvoudig schaalbaar. Want of een vestiging nu in Uden, Appelscha of Milaan staat, als er maar stroom en een internetverbinding is, dan is professioneel informatie verschaffen via een scherm een peuleschil.

Zo hebben we afgelopen maand weer twee systemen mogen versturen naar locaties in Canada en Maleisië. BRB International heeft haar vestiging in Toronto aangesloten op het narrowcasting netwerk evenals Krohne Oil en Gas die nu ook alle collega’s in Kuala Lumpur weet te bereiken met dynamische berichten.

Het aansluiten van een nieuwe locatie in het buitenland is zeer eenvoudig, het enige dat vanuit Nederland verzonden moet worden is een TINS speler. Het grote voordeel van deze speler is dat deze plug-and-play ready is, je hebt dus geen technische kennis nodig om het systeem aan te sluiten. Doordat het systeem compatibel is met bijna ieder denkbaar LED beeldscherm is het eenvoudig om de speler te koppelen aan een bestaand of nieuw beeldscherm.

Naast het technische deel is er ook rekening gehouden met tal van andere praktische zaken die van belang zijn wanneer je gaat international gaat opschalen. Als narrowcasting specialist hebben wij de afgelopen jaren tijd en aandacht geschonken om het opschalen eenvoudig en soepel te laten verlopen. Een aantal van deze punten hebben we voor je op een rijtje gezet

Engelstalig CMS
Speciaal voor de internationale gebruikers is het online CMS in het Engels beschikbaar. Er is bewust gekozen voor de Engels taal omdat dit, zeker zakelijk gezien, één van de meest gesproken talen ter wereld is. Tijdens het inloggen in het online CMS is het mogelijk om het CMS in het Nederlands of Engels te gebruiken. Belangrijk om te weten, het CMS is volledig web based. Je kunt dus heel eenvoudig,waar ook ter wereld, eenvoudig inloggen!

TINS Management Desk
De TINS management desk is telefonisch bereikbaar voor alle gebruikers dus ook voor internationale eindgebruikers. Goed om te weten, onze collega's spreken vloeiend Engels, Frans en ook nog een aardig woordje Duits.

Content
Er zijn tal van bibliotheken beschikbaar die specifiek beschikbaar gesteld zijn voor onze internationale gebruikers. Te denken valt aan internationale nieuwsfeeds, moodclips en internationale feestdagen zoals Thanksgiving Day bijvoorbeeld.

Autorisatie
Door de uitgebreide autorisatie mogelijkheden is het systeem met diverse rollen en rechten in te richten. Zo kan een hoofdvestiging in Nederland het systeem eenvoudig uitrollen naar locaties in andere landen, door lokaal rechten te geven aan de eindgeberuiker stel je een specifiek deel van het systeem beschikbaar. Uiteraard kan de hoofdgebruiker eenvoudig meekijken en zelf aanpassingen doorvoeren waarnodig.

Zoals je hebt kunnen lezen doen wij er alles aan om het systeem zo in te richten dat alle eindgebruikers, waar ook ter wereld, eenvoudig gebruik kunnen maken van een proffesioneel en laagdrempelig narrowcasting systeem.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring