Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

BRB International

BRB International is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van siliconenderivaten en mengsels daarvan. Het leeuwendeel van de mengsels wordt toegepast als additief. Bijvoorbeeld in cosmetica, waaraan het een zijdeachtige glans geeft, maar ook bijvoorbeeld in smeermiddelen, en in bouwconstructiematerialen zoals gipswanden. Sinds september 2019 is het bedrijf onderdeel van de PETRONAS Chemicals Group Berhad (PCG)

Doelstelling
Het verbeteren en versterken van de interne en externe communicatie binnen de verschillende locaties in binnen en buitenland.

Resultaat
Op 4 verschillende locaties op het hoofdkantoor in Ittervoort zijn op strategische punten het TINS narrowcastingsysteem zijn professionele Philips monitoren geplaatst met daaraan gekoppeld het TINS narrowcasting-systeem. Medewerkers en bezoekers worden op dagbasis geïnformeerd over alles wat er speelt binnen de BRB groep. Deze berichten worden afgewisseld met landelijke en lokale nieuwsfeeds die voorzien het allerlaatste nieuws en entertainment. In het najaar wordt het systeem verder uitgerold over diverse locaties wereldwijd.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring