Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Gratis nieuwe content: Welkom & Wifi!

Binnen het TINS narrowcasting systeem kan gebruik gemaakt worden van een breed scala aan gratis content.

Nieuws, weer, verkeer, braintrainers, filmtrailers, moodclips, content voor speciale evenementen en feestdagen; er is voor iedereen wat wils!

Dergelijke content is zeer belangrijk, aangezien het succes van narrowcasting valt of staat met de content die getoond wordt. Met name het actualiteitsgehalte en de aantrekkelijkheid van de narrowcasting content spelen hierin een belangrijke rol. Dit is ook de reden dat we met diverse nieuwsbronnen werken die volledig geautomatiseerd nieuws op de schermen plaatsen in een leuke en visueel aantrekkelijke animatie. In deze gevallen hoeft men de betreffende presentaties enkel in de speellijst te zetten en de rest gaat vanzelf…

Daarnaast zijn er tal van templates die men vrij kan gebruiken om zelf iets leuks en actueels te maken. Denk aan verjaardagen, countdowns, foto-albums, prikborden, agenda’s en diverse templates voor feestdagen. Daar hebben we weer twee nieuwe templates aan toegevoegd, namelijk een Welkom-template en een Wifi-template.

Hoe attent is het namelijk om je bezoek bij organisatienaam (en/of eigen naam) te verwelkomen middels een leuke template? Als bezoeker voel je je zeker welkom en gewaardeerd. Zeker als je daarna ook nog eens netjes ontvangen wordt door een receptioniste, je naar een ontvangstruimte begeleid wordt en een goed kop koffie aangeboden krijgt…

Vaak is het toch nog even wachten tot je contactpersoon beschikbaar is en heb je nog even tijd om de laatste mail te lezen/ beantwoorden of de Champions League uitslagen van gisteravond te bekijken. Dit is de reden dat we ook meteen een Wifi-template hebben gemaakt. Hier kan je de naam en het wachtwoord van het Wifi netwerk benoemen, zodat men direct online is!

Deze content-items zijn voor onze internationale klanten ook weer in het Engels beschikbaar en zitten uiteraard weer gratis inbegrepen in het TINS narrowcasting abonnement. Al onze klanten mogen hier weer gebruik van maken.

Ook graag gebruik maken van dergelijke narrowcasting pareltjes? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring