Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Gratis nieuwe content: Algemene informatie-templates!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Al jaren kunnen de gebruikers van het TINS narrowcasting systeem gebruik maken van al onze algemene content.

Van content voor speciale evenementen en feestdagen tot foto-albums, sociale media, moodclips en verjaardagen, er is voor ieder wat wils.

Onder al deze content zijn ook een aantal informatie-templates te vinden voor algemeen gebruik. Deze templates kan men gebruiken voor algemene berichtgeving. Ze hebben een neutrale stijl, waarbij het mogelijk is om zelf een foto/ afbeelding toe te voegen en ze eventueel te voorzien van een eigen logo. Op deze manier kunnen er met deze algemene templates toch aantrekkelijke (geanimeerde) presentaties in lijn met de eigen huisstijl gemaakt worden. Zeker voor organisaties die weinig of geen budget hebben voor content in de eigen huisstijl is dit een uitstekend alternatief. Iedereen kan op deze manier aan de slag!

Afgelopen week hebben wij het aanbod algemene templates weer een stuk uitgebreid. Zo zijn er inmiddels 7 varianten met elk hun eigen kenmerken. Alle templates zijn door middel van een aantal kleine aanpassingen naar eigen hand te zetten. Zo zijn alle achtergronden aanpasbaar, waarbij je zelf een herkenbare foto/ afbeelding kan importeren om de presentaties in lijn te brengen met de eigen huisstijl. Daarnaast verschillen alle templates van elkaar in het wel/niet gebruik van titelteksten, fotovlakken en/of logo-opties.

Ook met een klein content budget kan men uitstekend bij ons terecht!

Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring