Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe content: Gezondheidsnet

Gezondheid en welzijn wordt een steeds belangrijker thema in het dagelijks leven, dit geldt zowel privé als op het werk. Termen zoals gezondheid en duurzamer consumeren, we horen het steeds vaker om ons heen. Vaak willen we wel een gezondere levensstijl maar weten we niet goed waar te beginnen. Het goed informeren en geïnformeerd worden is dan ook van essentieel belang!

In dit kader is Merit Media een samenwerking aangegaan met Gezondheidsnet. Gezondheidsnet is de meest gelezen website over gezondheid in Nederland. Maandelijks komen er 2 miljoen unieke bezoekers en dat aantal groeit nog steeds. Gezondheidsnet biedt betrouwbare informatie over talloze medische onderwerpen en voeding, maar ook over bewegen en uiterlijk.
Via een speciale nieuwsfeed stellen wij onze klanten in staat om hun doelgroep dagelijks te informeren met het laatste nieuws van dit onlineplatform. Daarnaast zijn er tal van geanimeerde filmpjes beschikbaar met zeer uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met gezondheid. Te denken valt aan voedingstips, weetjes en tips over sport en bewegen.
Deze content uitermate geschikt voor organisaties in de zorgsector, maar ook voor andere organisaties die hun personeel of bezoekers aanmoedigen tot een gezonde leefstijl.

Bent u op zoek naar een nieuw of vervangend narrowcasting systeem, waarbij u direct de beschikking krijgt over diverse, goed gevulde content-bibliotheken? Neem gerust eens contact met ons op, dan vertellen we u er meer over!


Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring