Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

De Kinderkliniek narrowcast met speels gemak!

Met het TINS narrowcasting systeem zijn ze inmiddels alweer even onderweg...... De Kinderkliniek in Almere!

Voor ons een zeer bijzonder project, omdat we op onze manier een hele mooie bijdrage mogen leveren aan al het goeds wat deze organisatie dag in dag uit doet voor kinderen.

De Kinderkliniek biedt poliklinische zorg en dagbehandelingen aan kinderen en jongeren tot 18 jaar in een uiterst kindvriendelijke omgeving, waarbij een zeer persoonlijke benadering van de patiënten centraal staat. Ze werken hierbij intensief samen met externe specialistische zorgverleners en verleent naast kindergeneeskunde ook psychische en sociale zorg. Ook bieden zij hulp en begeleiding bij o.a. fysiotherapie, huiswerkbegeleiding, yoga en massagetherapie.

Ze staan ervoor dat kinderen zoveel mogelijk zorgeloos, vrolijk en ongedwongen horen te zijn. Hierbij zijn kinderen vaak sterk afhankelijk van hun omgeving, maar als die met liefde en aandacht op hun unieke gedrag en gevoelens reageert, menen ze dat een kind optimaal kind kan zijn. Deze uiterst kindvriendelijke benadering voeren ze hierbij door in al hun werkzaamheden en de contactmomenten die hierbij benodigd zijn. Aan de hele (instore)beleving is daardoor ontzettend veel aandacht besteed, waarbij narrowcasting/beeldschermcommunicatie natuurlijk ook een bepalend element is.

Tijdens de selectieprocedure waren ze dan ook op zoek naar een partij die hen kon ondersteunen met het vertalen van hun kindvriendelijke- en cartoonistische omgeving naar een professionele narrowcasting oplossing. Gezien de matige ervaringen met hun vorige narrowcasting-partij wilden ze een professioneel systeem, waarbij ze zelf op een eenvoudige wijze de regie in handen zouden kunnen hebben. Uiteraard wel met de nodige ondersteuning van de betreffende narrowcasting-partij.

Na een aantal leuke gesprekken zijn wij uiteindelijk gekozen als geschikte partner. In de diverse wachtkamers en algemene ruimten hebben we een drietal nieuwe Philips Ambilight schermen geplaatst om zowel ouders als kinderen te informeren over allerlei zaken rondom de zorg van De Kinderkliniek. De keuze voor Ambilight schermen was hierbij een bewuste, omdat deze het kindvriendelijke en cartoonistische karakter van de content heel fraai benadrukken. Naast het informatieve aspect en het stukje wachtverzachting dienen de schermen in dit geval ook echt als sfeerbepaler.

Erg leuk dat we de komende jaren pro-actief advies mogen uitbrengen om deze beleving nóg specialer te maken.

Wilt u meer weten of bent u wellicht ook op zoek naar een mooie narrowcasting oplossing voor uw kliniek of praktijk? Neem gerust eens contact met ons op!

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
14 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring