Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Content tip: Zomer Moodclips

Auteur: 
Dennis Coremans

Met het ingaan van de maand juni is ook de meteorologische zomer weer begonnen. De eerste fijne warme dagen hebben we al gehad. Het tuinstel staat weer op zijn plek en wellicht is de barbecue ook al eens aangegaan. Heerlijk... vooral lekker als je vrij bent, maar ja er moet toch ook gewerkt worden?

Nu is dat gelukkig ook niet al te erg. ’s Morgens in het zonnetje naar kantoor, werken met een raampje open en tussen de middag wellicht een blokje om of buiten lunchen met collega’s. Na werktijd een drankje doen in de tuin en vervolgens lekker buiten eten. Het voelt als vakantie, tot ’s morgens de wekker weer afgaat. Dan weet je het ineens weer, er moet weer gewerkt worden!

Wat is er daarom leuker dan dit vakantiegevoel een klein beetje in huis te halen? Al jaren kan er binnen het TINS narrowcasting systeem gebruik gemaakt worden van onze gratis Moodclips. Deze korte sfeerbeelden kunt u zelf in uw speellijst(en) slepen, om zo een leuke afwisseling te creëren met uw corporate nieuws en overige berichten.

Omdat we over enorm veel verschillende Moodclips beschikken hebben wij ze voor het gemak geordend in de volgende bibliotheken/ categorieën: Autosport, De 4 Elementen, De 4 Jaargetijden, Dieren, Eten & Drinken, Evenementen/ Feestdagen, Golflocaties, Humor, Luchtopname, Mensen, Natuur, Onderwaterwereld, Speciale Effecten, Sport & Spel, Techniek/ Industrie en Wereldsteden.

Al deze bibliotheken worden regelmatig ge-update met nieuw materiaal. Zo hebben we de bibliotheek De 4 Jaargetijden weer voorzien van nieuwe zomerse beelden. Van stranden en wuivende palmbomen tot parasols en luchtfoto’s, er is van alles wat. Op deze manier zorgt u er (naast enkel mooie beelden) ook voor dat de speellijst actueel is en daardoor de attentiewaarde stijgt. Handig, voldoet u ook meteen aan punt zes van de door ons opgestelde 10 Gouden Regels van Narrowcasting.

Meer weten over moodclips en de manier waarop ze uw communicatie kunnen versterken?
Neem dan eens contact met ons op!

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring