Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Bakkerij Van Der Waal breidt uit!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Bakkerij Van Der Waal is al jaren een vaste en zeer gewaardeerde klant van Merit Media. Deze ambachtelijke brood- en banketbakkerij met vijf eigen winkels is een begrip in Ridderkerk en omgeving. Hier bieden zij dagelijks een ruim assortiment van verse broden, smakelijk gebak en chocolade aan.

In de winkels hangen diverse schermen waarop wij wekelijks de content beheren. Hierbij worden vaste weekaanbiedingen gecombineerd met speciale weekendaanbiedingen (heel toepasselijk ook wel “verwenners” genoemd). Deze acties worden ondersteund door filmmateriaal en foto’s van het productieproces, om zo de ambachtelijkheid te benadrukken en een mooi inkijkje te geven in de Van Der Waal-keuken. Verder maken zij op de schermen ook gebruik van het numerator-systeem, zodat klanten tijdens drukke tijden in de juiste volgorde geholpen worden.

Onlangs is er in Henrik-Ido-Ambacht een nieuwe winkel geopend waar men ook gebruik maakt van onze diensten. Het resultaat mag er wat ons betreft zeker zijn. Wij wensen Bakkerij Van Der Waal veel succes in hun nieuwe winkel!

Zin in een lekker saucijzenbroodje, een ambachtelijk pompoenbrood of roomboterspeculaasjes? Breng dan eens een bezoekje aan een van de vijf winkels!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444