Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

125.000 presentaties gemaakt met het TINS narrowcastingsysteem

“Iedereen wil wat vertellen maar wie luistert?” een vraagstuk waar menig HR- , marketing- en communicatiemedewerker mee worstelt. Gelukkig hebben wij een passend antwoord; narrowcasting! Het TINS narrowcastingsysteem heeft zich in de afgelopen 18 jaar bewezen als een zeer prettig en veelzijdig communicatiemiddel. In een handomdraai maak je een professionele boodschap die je met een paar muisklikken op meerdere schermen tovert binnen een kantoorpand of zelfs op meerdere vestigingen door heel het land! De enorme hoeveelheid berichten die worden gemaakt in het online CMS van het TINS Narrowcastingsysteem onderschrijven dit dagelijks.

Afgelopen maand bereikte we een nieuw hoogtepunt, de 125.000ste presentatie werd aangemaakt door een van de eindgebruikers! Uiteindelijk was het de eer aan BRB International om deze nieuwe mijlpaal te bezegelen. Reden genoeg dus om af te reizen naar het hoofdkantoor in Ittervoort met een heerlijke slagroomtaart en dit heugelijke moment samen te vieren.

BRB International maakt inmiddels al een aantal jaar gebruik van het TINS narrowcastingsysteem. Medewerkers en bezoekers worden via diverse beeldschermen geïnformeerd. Het systeem is binnen de gehele organisatie uitgerold, naast de locatie in Ittervoort, weet men ook de internationale collega’s in Maleisië en Canada goed te bereiken via het TINS narrowcastingsysteem.

Het content-aanbod is zeer divers en bestaat o.a. uit het laatste nieuws van organisatorische aard, verjaardagen, jubilea, fotoalbums en video’s. Tevens is er ruimte voor algemene content zoals entertainment en diverse regionale- en landelijk-nieuwsfeeds.

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring