Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Vodafone

Vodafone Nederland maakt deel uit van de Vodafone Group, het grootste communicatiebedrijf ter wereld met 347 miljoen klanten, 72.000 medewerkers en vertegenwoordigd op vijf continenten.

In de midden- en grootzakelijke markt werkt Vodafone uitsluitend via partners. Daarvoor hebben ze het Vodafone Business Network opgericht. Een landelijk netwerk van een select aantal geaccrediteerde partners, gespecialiseerd in communicatie-oplossingen voor het MKB en met een belangrijk regionaal gezicht. Al sinds 2008 maakt Vodafone gebruik van het systeem van Merit Media en heeft elke Vodafone Business Partner een TINS narrowcasting systeem.

Doelstelling
Het informeren en vermaken van klanten tijdens eventuele wachttijd.

Resultaat
Op de schermen worden uiteraard de nieuwste Vodafone commercials getoond, maar communiceert de Telecom-specialist ook zijn eigen (lokale) boodschappen via het systeem. Minimaal eens in de twee weken krijgen de dealers een overzicht van de nieuwste telecomvideo's die tot hun beschikking staan, welke Merit Media voor hen bij alle fabrikanten en netwerken verzameld en geschikt heeft gemaakt. 

Samen met de duizenden MoodClips, realtime nieuwspagina's en het Vodafone Weerbeeld zijn ze in staat binnen enkele minuten een volledige uitzending voor hun bezoekers samen te stellen.

Instragram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
Vodafone Nederland | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.