Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Veiligheidstechniek Nederland B.V.

Veiligheidstechniek Nederland B.V. (VTN), levert allerhande producten en diensten die de persoonlijke veiligheid vergroten van mensen in gevaarlijke situaties. Zij hebben in enkele decennia een sterke positie verworven als toeleverancier voor brandweer, industrie en overheid. Naast jarenlange ervaring, maatwerk en innovatieve oplossingen richten zij zich maximaal op service. Een belangrijk speerpunt is de hoogwaardige onderhoudsservice. Reparaties en onderhoud worden uitgevoerd op de verschillende werkplaatsen op locatie in het Brabantse Oss.

Doelstelling
Het informeren van zowel de klanten/ bezoekers (extern) als de eigen medewerkers (intern).

Resultaat
VTN gebruikt het TINS narrowcasting systeem bij de receptie om klanten/ bezoekers te verwelkomen en hen van het laatste organisatie-nieuws te voorzien. Het systeem wordt daarnaast gebruikt voor een stukje wachtverzachting, waarbij men gebruik maakt van de vele content items uit het systeem. Het scherm bij de receptie is op een verrijdbare voet geplaatst, zodat ze het scherm wat flexibeler kunnen inzetten.


Daarnaast hangen er elders op strategische plekken twee professionele monitoren, waarbij de communicatie volledig gericht is op de eigen medewerkers. Men wordt hier op de hoogte gehouden van het laatste organisatie-nieuws, successen, activiteiten en facilitaire mededelingen. Natuurlijk wordt dit afgewisseld met luchtigere content als nieuws- weer en verkeer, filmtrailers en technisch nieuws.

Instragram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
Veiligheidstechniek Nederland B.V. | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.