Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

The Phone House

The Phone House Nederland is onderdeel van het Britse beursgenoteerde The Carphone Warehouse. The Carphone Warehouse is de grootste onafhankelijke retailketen voor mobiele communicatie in Europa met ruim 2.600 winkels in negen Europese landen.

The Phone House maakt landelijk gebruik van ons narrowcastingsysteem in al hun eigen winkels en ook in diverse franchisewinkels. Een groot aantal van de winkels is voorzien van één of meerdere informatieschermen in de etalage(s) en/of boven de balie in de vorm van digitale POS. Naast de standaard narrowcasting ontwikkelden wij in samenwerking met The Phone House de revolutionaire interactieve Smartphone Kieswijzer.

Door het beantwoorden van een aantal vragen over bijvoorbeeld belgedrag, mobiel internet en social media genereert de kieswijzer een smartphone advies. Er wordt aangegeven welke smartphone de voorkeur heeft en waar deze live te vinden is in de telefoonmuur in de winkel. Het electronisch verstrekte advies kan men naar zijn/haar huidige mobiele telefoon laten smsen zodat ze dit thuis op hun gemak kunnen nalezen, of er direct mee naar een verkoper kunnen stappen om tot aankoop over te gaan.

Het succes van de Smartphone Kieswijzer heeft ertoe geleid dat ook in Duitsland en België gewerkt wordt met dezelfde toepassing. Begin 2013 zal de Smartphone Kiezwijzer volledig herschreven in de winkels verschijnen en zal dan tevens een interactief advies kunnen geven over prepaid toestellen, tablets en interactieve ADSL-TV oplossingen.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring