Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Technische Unie Intern

Technische Unie is één van de grootste technische groothandels in Nederland. Zij zijn sinds 2000 een volledige dochteronderneming van Sonepar, de grootste distributeur van electronische apparatuur aan zakelijke klanten in Europa en één van de grootste ter wereld.

Na een succesvolle uitrol van het TINS narrowcasting systeem van Merit Media naar alle 37 Verkoop/Service-kantoren heeft de Technische Unie een jaar later besloten het systeem ook in te zetten als een intern communicatiemedium richting hun personeelsleden.

Doelstelling
Veel medewerkers (vooral op de 26 logistieke locaties) werken niet dagelijks met een PC/terminal en missen daardoor alle interne digitale mededelingen. Het narrowcasting systeem moet als oplossing dienen voor dit gemis.

Resultaat
Via een visueel aantrekkelijke oplossing wordt de leemte opgevuld en worden de medewerkers dagelijks op de hoogte gebracht van interne mededelingen. Recent zijn zelfs de koffie-automaten op het Merit Media netwerk aangesloten en 'praten' de schermen in de machine met de wachtende collega's.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring